Ce a pățit Maria Dragomiroiu după ce a mers cu metroul în SUA: „E ultima oară”

Ce a pățit Maria Dragomiroiu după ce a mers cu metroul în SUA: „E ultima oară”
Ce a pățit Maria Dragomiroiu după ce a mers cu metroul în SUA

Ce a pățit Maria Dragomiroiu după ce a mers cu metroul în SUA. Interpreta de muzică populară a vorbit despre o experiență care a marcat-o profund. La vârsta de 66 de ani, Maria Dragomiroiu este una dintre emblemele muzicii românești. Aceasta nu își arată însă deloc vârsta, fiind apreciată și pentru felul în care arată.

Secretul aspectului tânăr al Mariei Dragomiroiu

Maria Dragomiroiu este mereu veselă și zâmbitoare, motiv pentru care interpreta de muzică populară nu își arată vârsta. Aceasta a dezvăluit și care este secretul siluetei sale. Ea a mărturisit că nu face sport, dar este o fire activă totuși. Artista crede că genetica este „de vină” pentru faptul că este mereu în formă, are un păr și o dantură sănătoase.

„Nu fac sport. Am cântarul în baie și când văd că urcă, încerc să mănânc mai puțin și bineînțeles că încerc să nu combin lucrurile care îngrașă, deși eu de felul meu sunt o mâncăcioasă.

Dar nu sunt strictă cu mine, nu am fost niciodată. Doar mă uit la cântar, asta este măsura mea. Când văd că o ia în sus, la mai multe kilograme, mă opresc și încerc să mănânc mai puțin. Nu fac sport, eu am mobilitatea mea din naștere, urc și cobor, că așa mi-e casa. Sunt un om foarte activ. Nu stau. Nu îmi place să stau pe loc sau să mă uit la televizor sau să citesc.

Mai bine mă simt făcând treabă prin curte. Nu fac nimic special. Poate că e genetic, poate bunica mea care avea părul frumos, lung și sănătos. La fel, la vârsta mea, am dantura fără să merg la dentist. Probabil așa a vrut Dumnezeu să fiu o fire mai puternică și cu un genetic mai sănătos.”, a mărturisit Maria Dragomiroiu pentru WOWbiz.ro.

Ce a pățit Maria Dragomiroiu după ce a mers cu metroul în SUA

Aflată în turneu în Statele Unite ale Americii, Maria Dragomiroiu a mărturisit că a întâmpinat și situații neplăcute. Artista a rămas marcată de tristețea oamenilor de la metrou, cufundați în grijile lor și îmbrăcați prost.

„Am mers cu metroul, de am fost în centru de am făcut câteva poze. Era atâta tristețe, chiar m-am deprimat. Era atâta lume săracă. Unii vorbeau singuri prin metrou. I-am spus soțului meu că nu o să mai merg niciodată cu metroul.

Am văzut oameni cu mâinile tăiate de muncă, tocite și toate rasele de pe Pământ, toate națiile, fiecare în lumea lui acolo, ținându-se de câte ceva și o tristețe grozavă, îmbrăcați prost. M-a deprimat total.”, a mai povestit Maria Dragomiroiu.

Maria Dragomiroiu a mers în turneu în America, unde a susținut o serie de spectacole, iar în timpul liber s-a putut bucura de atracțiile turistice.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI