Maria Dragomiroiu a dat lovitura la început de 2022 după ce s-a plâns că are pensia mică

Maria Dragomiroiu a dat lovitura la început de 2022 după ce s-a plâns că are pensia mică
Maria Dragomiroiu, o nouă reușită

Multe s-au spus despre pensia pe care o primește artista cu cel mai lung păr din showbiz-ul românesc. Cu toate acestea, Maria Dragomiroiu nu o duce rău, ba chiar reușește să rămână în atenția fanilor săi. Cântăreața a dat lovitura chiar la începutul acestui an.

Ce a reușit Maria Dragomiroiu să facă

Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu au fost protagonistele unui scandal în urmă cu doar câteva luni, când artista roșcată a făcut anumite comentarii cu privire la pensia pe care o primește colega ei de breaslă. Totuși, artista cu cel mai lung păr a reușit să surprindă pe toată lumea.

Maria Dragomiroiu o să susțină mai multe spectacole în marile orașe din Statele Unite, alături de Romică Țociu, Gheorghe Gheorghiu, Cornel Palade, dar și alți artiști. Vedeta se bucură de foarte mulți fani, astfel că este mulțumită pentru că poate să aducă zâmbetele pe fețele românilor.

„Aici tot timpul ai câte ceva de făcut. Românii de aici sunt foarte prietenoși. Sunt iubitori de artiști. Am fost în Orlando, la niște prieteni extraordinari! Foarte frumos!

La New York, am fost și în Atlanta…eu și cu Paul Stângă, George Târgovișteanu, Romică Țociu și Cornel Palade ne vom întoarce acasă în două săptămâni, dar soțul meu, împreună cu Mioara Velicu, Gheorghe Ghoerghiu și 3 Sud Est rămân aici încă o lună și ceva.

Soțul mai are trupe și vine spre primăvară acasă”, a spus Maria Dragomiroiu, pentru WOWbiz.ro.

Ce proiect pregătește Maria Dragomiroiu

De asemenea, Maria Dragomiroiu a fost văzută luna trecută în fața Ateneului Român, în timp ce filma pentru un nou proiect. Cunoscuta interpretă de muzică populară a mărturisit că românii o să aibă parte de o nouă surpriză din partea industriei muzicale, așa că o să se bucure enorm.

„Proiectul filmat la Ateneu este mai special. Costi Ioniță face un cântec foarte frumos, românesc, pur și simplu, în care este cântată țara noastră, într-un fel.

Va fi lansat pe 24 ianuarie. Suntem mai mulți interpreți: eu, Mioara Velicu, Constantin Enceanu, Emilia Ghinescu, Ion Paladi și Paul Stângă. Fiecare cântă o părticică, piesa are o orchestrație frumoasă.

Și noi suntem foarte curioși, pentru că nu știm cum iese în final! Sperăm să mai întoarcem sufletele oamenilor către țara noastră frumoasă!”, a mai zis Maria Dragomiroiu.

Ce a spus Bebe Mihu despre pensia Mariei Dragomiroiu

În trecut, Elena Merișoreanu discuta despre venitul pe care colega ei de breaslă îl încasează de la stat, dar și despre banii pe care îi câștigă după concerte, fiind ajutată de către partenerul său. Bebe Mihu a vrut să dea cărțile pe față și să spună adevărul despre pensia încasată de Maria Dragomiroiu.

„S-a înțeles greșit, soția mea nu are pensie de 1.200 de lei. Ea a spus așa: Cum ar putea trăi cineva dintr-o pensie de 1.200 de lei?, dar nu că ea ar avea atâta. Dar, noi o ducem bine, Doamne ajută!

Maria a știut să pună găleata, când a plouat. Mulțumim bunului Dumnezeu, este un subiect închis, Maria este solicitată la evenimente.

Avem din ce trăi, cu aceste facturi enorme, care vor fi la curent și la gaze, noi avem cu ce le plăti, mai rău este de cei cu pensii mici.”, declara Bebe Mihu pentru impact.ro.

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică populară din România. Aceasta se bucură de o bază de fani uriașă, astfel că participă la numeroase evenimente, unde bucură publicul cu talentul său. Se pare că aceasta are parte de reușite imense și în 2022.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI