Câți bani câștigă Maria Dragomiroiu sau Marcel Pavel de Revelion. Prețul nu este deloc mic (exclusiv)

Câți bani câștigă Maria Dragomiroiu sau Marcel Pavel de Revelion. Prețul nu este deloc mic (exclusiv)
Cât câștigă vedetele din România pentru spectacolele de sărbători

Mulți artiști abia așteaptă să susțină concerte de Revelion, mai ales pentru că evenimentele au avut de suferit în ultima perioadă. Maria Dragomiroiu și Marcel Pavel au pus mâna pe contracte incredibile, așa că o să bucure publicul cu unele dintre cele mai frumoase piese, dar nu pe bani puțini.

Unde o să cânte Maria Dragomiroiu de Revelion

Maria Dragomiroiu a dat lovitura! Mulți artiști s-au îndreptat către spectacole ținute peste hotare, ținând cont de haosul iscat în țară din cauza pandemiei. Cântăreața o să își facă apariția la un eveniment pe care îl așteaptă mulți, ținând cont de programul artistic de 5 stele și de bucatele românești.

Cântăreața o să își bucure publicul din America, cântând alături de Mioara Velicu și Gigi Gheorghiu într-un local din New York, anume ‘Ballroom Mikelle Palazzo’. Show-ul o să înceapă la ora 20:00 și o să se termine la ora 4:00. Petrecăreții o să plătească 250 de dolari pentru a participa la eveniment.

De asemenea, prețul unui bilet pentru copii este de 150 de dolari.

Marcel Pavel o să facă show de Revelion

Marcel Pavel se numără printre vedetele care o să își petreacă sărbătorile pe scenă, departe de România. Acesta o să cânte în Belgia, alături de Grigore Gherman și de Formația ‘Basarabia’. Cei care vor să îl asculte o să fie nevoiți să scoată din buzunar nu mai puțin de 130 de euro.

Între timp, biletul pentru copii valorează 65 de euro. Show-ul o să înceapă la ora 20:00, iar la miezul nopții invitații o să fie răfățați cu un spectaculos foc de artificii. Muzica de calitate o să îi facă pe toți petrecăreții să intre în 2022 încărcați cu voie bună.

„Vom cânta într-un mare centru de evenimente, ‘Birmingham Palace’, din Bruxelles, suntem așteptați acolo de Revelion. Va fi muzică de calitate, iar mâncare este foarte gustoasă, pentru toate gusturile.”, a spus Marcel Pavel, pentru impact.ro.

Daniela Gyorfi, spectacol în Londra

Nici Daniela Gyorfi nu se lasă mai prejos! Vedeta este așteptată pe 25 decembrie, de la ora 19:00, la Restaurantul Carpatica, din Londra. Invitații o să plătească 60 de euro pentru masă și programul artistic, iar biletul pentru copii este de 30 de euro.

Vedeta o să primească în jur de 5.000 de euro pentru spectacol, fără a lua în calcul numeroasele dedicații pe care o să le facă mulți petrecăreți.

„Voi cânta de Crăciun într-un local din Londra, pentru diaspora, iar de Revelion voi fi într-un alt local, însă din Spania, pentru românii de acolo.

În țară nu merge bine, în ultima vreme s-au ținut nunți doar cu câte 30 de persoane, nu prea ies bani, nu-s contracte, este totul instabil pe plan muzical.”, a transmis și Daniela Gyorfi.