Cum a reacționat Maria Dragomiroiu când a aflat că Botezatu i-a comentat pozele în costum de baie

Cum a reacționat Maria Dragomiroiu când a aflat că Botezatu i-a comentat pozele în costum de baie
Maria Dragomiroiu, reacție genială după ce a aflat pozele sale au fost comentate de Cătălin Botezatu

Maria Dragomiroiu s-a bucurat de aprecierea fanilor în momentul în care a postat câteva fotografii îndrăznețe în mediul online. Cântăreața și-a etalat silueta pe care o are la vârsta de 66 de ani, iar Cătălin Botezatu a reacționat imediat după ce a văzut imaginile făcute pe o plajă din Miami.

Maria Dragomiroiu, siluetă de invidiat la 66 de ani

Maria Dragomiroiu a surprins pe toată lumea în momentul în care a dezvăluit câteva fotografii pe rețelele de socializare, punându-și în evidență picioarele tonifiate și bustul generos. Deși admiratorii ei s-au împărțit în două tabere, Cătălin Botezatu a avut doar cuvinte de laudă de spus la adresa ei.

„Poza cu Maria Dragomiroiu este una bună de pus pe coperta revistelor. E de dat de exemplu generațiilor de acum care au încă de la 20 de ani au fundul căzut. Le dă clasă pițipoancelor!

Cred că Maria apelează la o alimentație foarte sănătoasă, dar cred că face și sport, are musculatură tonifiată, se vede!”, ne-a transmis Cătălin Botezatu, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Cum a reacționat Maria Dragomiroiu: „L-am apreciat toată viața”

Interpreta de muzică populară s-a bucurat enorm în momentul în care a aflat că îndrăgitul designer i-a apreciat pozele. Aceasta i-a mulțumit lui Cătălin Botezatu pentru cuvintele frumoase pe care le-a avut de spus la adresa ei. Vedeta a recunoscut că nu îl cunoaște personal, însă îl admiră de mult timp pe acesta.

„Chiar voiam să îi mulțumesc în mod special pe pagina dumnealui. Îi mulțumesc din toată inima pentru apreciere.

Mă bucur că a văzut că sunt un om, într-adevăr la 66 de ani, care arată bine, pentru că mă întrețin, am grijă de mine. (…) Nu îl cunosc personal.

Ne-am întâlnit de câteva ori, ne-am salutat, am stat de vorbă câteva cuvinte, dar nu ne știm ca prieteni.

Eu îl apreciez, l-am apreciat toată viața pentru tot ce a realizat și a făcut și îi mulțumesc pentru că este un om care știe ce spune pentru că asta îi este meseria și faptul că a vorbit frumos și a considerat că sunt un exemplu pozitiv pentru tineri.”, a zis Maria Dragomiroiu, pentru WOWbiz.ro.

Îndrăgita artistă și-a dorit ca admiratorii săi să o vadă și în altă ipostază, așa că nu a stat pe gânduri și a dezvăluit câteva imagini făcute pe o plajă superbă. Maria Dragomiroiu se bucură de o siluetă tonifiată și forme armonioase și la vârsta de 66 de ani, astfel că mulți au apreciat-o pentru acest lucru,