Ce a pățit Costi Ioniță la Survivor România 2021. A spus tot adevărul abia după eliminare

Ce a pățit Costi Ioniță la Survivor România 2021. A spus tot adevărul abia după eliminare
Ce a pățit Costi Ioniță la Survivor România 2021. A spus tot adevărul abia după eliminare

Costi Ioniță a fost trimis acasă, după ce a fost propus pentru eliminare de către telespectatori. Ce a declarat artistul după ce a părăsit competiția Survivor România.

Trei dintre concurenții au fost nominalizați în emisiunea de duminică seara, pentru a părăsi concursul Survivor România 2021. Printre cei propuși s-a numărat Roxana Nemeș, Alexandra Stan și Costi Ioniță. Acesta din urmă a fost și cel care a și părăsit competiția.

Zanni a fost votat de telespectatori ca fiind cel mai apreciat concurent, astfel că, a avut dreptul să propună un coleg spre eliminare. Cea pe care a ales-o a fost Alexandra Stan, doar ca publicul a avut ultima decizie, alegându-l pe Costi Ioniță pentru a părăsi competiția.

Costi Ioniță la Survivor România, mesaj înainte să fie eliminat

Costi Ioniță a transmis un mesaj, încă de dinainte să știe ca va fi eliminat din competiție. Artistul spunea la vremea respectivă că în REpublica Dominicană a descoperit ca poate supraviețui în condiții greu de imaginat, iar faptul ca trăiește cu puțină hrană, nu este o problemă pentru el, considerând că este supus unui post.

”Am descoperit că pot să trăiesc in condiții din acestea, cu tarantule, păianjeni și soricei, am reusit să dorm liniștit. Într-adevăr, foarte putină hrană si eu consider asta ca un post. Este ceva extraordinar, serios. Pentru mine aceste săptămâni au fost extraordinare”,a spus Costi Ioniță.

Eliminat din competiție, vedeta și-a luat rămas bun de la colegii de concurs, pe care i-a îmbrățișat și cărora le-a spus că nu are regrete, considerând că echilibrul din toate punctele de vedere este un lucru important în viața unui om.

”Cum să zic… Nici nu regret nimic, nici nu mă bucur de ceva anume. E foarte important în viața unui om să fie echilibra și să primească orice fel de veste cu tărie, cu seriozitate. Mi-a plăcut foarte mult aici, am învățat foarte multe lucruri.

Este o experientă extraordinară și o recomand tuturor care o să aibă posibilitatea și cam asta este. Eu merg înainte, ceea ce am de făcut o să am de făcut și o să fac lucruri minunate și mărețe”, a mai spus Costi Ioniță la Survivor România.

Ce a pățit Costi Ioniță la Survivor România 2021. A spus tot adevărul abia după eliminare
Ce a pățit Costi Ioniță la Survivor România 2021. A spus tot adevărul abia după eliminare

Costi Ioniță,  meditație în costumul lui Adam

Costi Ioniță a stârnit unele reacții în rândul colegilor de concurs, după ce artistul, se pare că ar fi meditat zilnic, și nu oricum, ci „purtând” costumul lui Adam. Cea care se declara uimită de acest fapt a fost colega de competiție a artistului, Simona Hapciuc, care a încercat să facă la fel, însă cu hainele pe ea.

„Pe mine Costi mă uimește, frate, cum poți în fiecare zi, la prima oră a dimineții, să te dezbraci complet, să te pui în cap, să-ți atârne toate chestiile invers. În prima zi când am ajuns aici, era Costi complet dezbrăcat și a trecut Alexandra pe lângă el. Chiar eram curioasă dacă se uite la el și ce reacție are. Ea a trecut de parcă nici nu era acolo. Nici nu s-a uitat”, punea Simona, uimită de gestul lui Costi Ioniță.

Competiția Survivor România 2021 continuă pe Kanal D, emisiunea bucurându-se de un real succes în rândul telespectatorilor, care așteaptă cu sufletul la gură noile provocări la care sunt supuși concurenții.

 

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI