Alexandra Stan, desființată la Survivor România: ‘Nu poți să ai pretenții’

Alexandra Stan criticată dur de coechipieri

La început de an fanii au parte de un nou sezon ”Survivor România”, în fiecare zi la Kanal D. Sezonul doi a adus nume importante din showbiz-ul românesc în concurs, printre care și pe Alexandra Stan. Alături de ceilalți 11 concurenți, Alexandra face parte din echipa Faimoșilor, iar lucrurile deja încep să se tensioneze.

Alexandra Stan criticată dur de coechipieri

Deși hotărâtă să câștige Survivor România 2021, Alexandra Stan se pare că nu poate face față condițiilor dure din show. Nici nu a început bine sezonul 2 din ”Survivor România”, că deja au apărut primele tensiuni, în echipa Faimoșilor.

În episoadele de sâmbătă și duminică fanii au putut vedea cum echipa din care face parte și Alexandra Stan a pierdut dramatic în fața Războinicilor. Artizanii acestor înfrângeri, conform celor declarate de Jador în episodul de duminică, sunt fetele din echipă, cu alte cuvinte și Alexandra Stan.

”Oamenii care ne trag în jos, nu trebuie să vă supărați, sunt fetele, nu sunt destul de pregătite. Fetele la ei sunt toate bune, la noi nu sunt la fel de bune.

Asta e diferența, se vede cu ochiul liber. Nu că aleg ăștia pe Cătălin Moroșanu sau pe Costi Ioniță care sunt mai în vârstă. Femeile sunt problema. Vreți să vă dau nume?”, a izbucnit Jador.

Ținta acestor comentarii au fost toate cele șase componente ale echipei Faimoșilor, dar cele mai slabe, cel puțin în ultimul episod, au fost Alexandra Stan și Amna, cea din urmă izbugnind în plâns la un moment dat.

Zanii, reproșuri dure la adresa Alexandrei

Episodul de duminică a adus încă o înfrângere usturătoare pentru echipa Faimoșilor, iar cei șase băieți nu prea au fost încântați de situație. Nici nu a început bine competiția, iar reproșurile și certurile au și început. Proba de duminică, una grea de altfel, i-a pus pe toți în postura de a da tot ce se poate pentru a câștiga.

Din păcate, chiar și cu efortul lui Jador, echipa sa s-a văzut învinsă, acesta dând vina pe fete pentru randamentul scăzut de ieri seară. Zannidache, pe care deja românii îl știu de la ”Chefi la Cuțite”, a criticat și el prestația fetelor. Tânărul a criticat-o pe Amna, dar și pe Alexandra Stan, declarând:

”Alexandra nici nu a terminat traseul. La Alexandra Stan nu mai am nicio pretenție. Nu pentru că este femeie, se vede după ea cum a fost ținută. Eu trebuie să îi zic Amnei de vreo patru ori că aia e stânga, nu e dreapta.”

Rămâne să vedem, la finalul episodului următor, de miercuri, care va fi deznodământul și ce se va întâmpla mai departe. Vă reamintim că ”Survivor România” este difuzat în fiecare miercuri și joi de la 22:00, iar de vineri până duminică, de la ora 20:00, la Kanal D.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI