Costi Ioniță, ipostaze indecente în fața colegelor de la Survivor: ‘Stă dezbrăcat complet, nu-mi vine să cred’

Costi Ioniță, ipostaze indecente în fața colegelor de la Survivor: ‘Stă dezbrăcat complet, nu-mi vine să cred’
Cum meditează Costi Ioniță la Survivor

Este știut faptul că celebrul artist Costi Ioniță face parte dintre cei 12 concurenți din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. Vedeta a stârnit multe controverse între colegele de echipă. Iată cum meditează compozitorul de față cu fetele în Republica Dominicană.

Costi Ioniță, ipostaze indecente în fața colegelor de la Survivor

Se pare că celebrul cântăreț meditează zilnic în ”costumul lui Adam” ,  însă fără frunze. Datorită acestui fapt Costi Ioniță a stârnit o serie de controverse. Simona Hapciuc, colega de echipa a compozitorului, a fost surprinsă de faptul că artistul nu are nicio problemă în a se arăta în această ipostază.

Așadar, Simona Hapciuc a vrut să încerce și ea metoda de meditare a lui Costi Ioniță, însă cu hainele pe ea. În timp ce medita, Cosmin Stanciu a întrebat-o ce face și așa au pornit o conversație pe această temă.

Discuția celor doi:

Cosmin Stanciu: ”Simo, ce faci, meditezi ca și Costi?

Simona Hapciuc: ”Am spus că dacă domnul Costi meditează în fiecare zi și e așa de liniștit, mi-am făcut și eu un tron din nuci și am zis că mă apuc și eu sa meditez în mijlocul pădurii, poate îmi dă mai multă energie. Să duc mai multe puncte.

Pe mine Costi mă uimește, frate, cum poți în fiecare zi, la prima oră a dimineții, să te dezbraci complet, să te pui în cap, să-ți atârne toate chestiile invers”.

Cosmin Stanciu: ”Da, da, am observat”.

Simona Hapciuc: ”În prima zi când am ajuns aici, era Costi complet dezbrăcat și a trecut Alexandra pe lângă el. Chiar eram curioasă dacă se uite la el și ce reacție are. Ea a trecut de parcă nici nu era acolo. Nici nu s-a uitat”.

Costi Ioniță face parte din echipa Faimoșilor la ”Srvivor România”

Costi Ioniță a dezvăluit care a fost motivul pentru care a acceptat să participe la ”Survivor România”. Concurentul din echipa Faimoșilor a mărturisit că îi plac noile provocări, iar situațiile dificile din această competiție îl vor ajuta să se descopere.

”Îmi place să descopăr la mine însumi diverse calități și defecte pe care le am în situații limită. Îmi plac provocările foarte mult și, dacă nu am făcut armata, m-am gândit că e momentul! Survivor va fi un prilej pentru a mă descoperi în situații neobișnuite, în condiții de trăi dificile, cu mâncare foarte puțină sau inexistentă, pentru care trebuie să lupt”, a declarat Costi Ioniță pentru kanald.ro.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI