Ce a făcut Sebastian Chitoșcă în spatele camerelor. Momentele care nu s-au văzut la Survivor România

Ce a făcut Sebastian Chitoșcă în spatele camerelor. Momentele care nu s-au văzut la Survivor România
Ce a facut Sebastian Chitosca in spatele camerelor de luat vederi

Cucu a fost eliminat de la Survivor România, el având cele mai puține voturi din partea publicului. După ce a părăsit Survivor România, el a vorbit despre neînțelegerile care au avut loc între el și Sebastian Chitoșcă, în Republica Dominicană.

Ce a făcut Sebastian Chitoșcă în spatele camerelor

Se știe că Cucu și Sebastian Chitoșcă nu s-au înțeles prea bine în Republica Dominicană. Cucu a spus care au fost motivele care au dus la neînțelegerile dintre ei.

„Eu în primele zile m-am apropiat de toată lumea, am discutat cu toată lumea…ce m-a deranjat la Sebastian e faptul că în conflictele noastre…eu dacă îi spuneam că e prost și el imi spunea că sunt prost.  Mi-a dat niste reprosuri de nu ma asteptam din partea lui. Faptul că sunt umbra lui Cuza, faptul că eu m-am lăudat că am avut concert în fața a 120.000 de oameni, dar de fapt era un concert la care au fost mai mulți artiști, iar oamenii nu veniseră doar pentru trupa Noaptea Tarziu”, a spus Cucu, la Ștafeta Mixtă, de la Wowbiz, după ce a fost eliminat de la Survivor.

Cucu a mai spus că Sebastian Chitoșcă a încercat să îl cumpere prin diverse gesturi și că încerca să se folosească de anumiți oameni ca să-și atingă scopurile.

„Asta in conditiile in care el, in prima zi in care am venit, mi-a spus ca a fost la unul dintre concertele noastre, că era fan mare… asta m-a deranjat, ca nu a fost om adevarat pe camera.

Ma deranja foarte tare ca atunci cand ne certam ma tot intreba ca cine sunt eu. La un moment dat am izbucnit si am inceput sa-i spun faptul ca la un moment dat el mi s-a laudat mie ca el a fost jucator de Liga 1, ca a jucat 100 de meciuri și a completat faptul ca a jucat la FCSB. Eu nu stiam inainte sa vin in competitie, nu stiam cine e, stiam doar ca a facut fotbal, nu stiam unde.

In contextul dat, eu am dedus faptul ca el a jucat 100 de meciuri la FCSB. Nu intelegeam de ce nu il stiam. El a venit si s-a apropiat de mine, incerca sa ma cumpere cumva, incerca sa-mi dea patura… eu mi-am dat seama ca el incerca sa se foloseasca cu anumiti oameni, cel putin cu mine si cu Andreea, atunci cand am intrat in competitie”, a mai spus Cucu.

Ce l-a enervat cel mai tare pe Cucu în ce-l privește pe Sebastian Chitoșcă

Mai mult, Cucu era deranjat de faptul că Sebastian Chitoșcă se lăuda foarte mult cu performanțele lui din trecut și tot el a mai spus că Sebastian era slab pe traseu, comparativ cu ceilalți colegi de echipă.

„Ce ma enerva la el era faptul ca se lauda prea mult si nu-mi plac oamenii laudarosi, care traiesc in trecut. El imi pomenea de ceva ce facea el acum… din toti oamenii, el mi s-a parut cel mai slab in momentul ala. Stefan a venit in competitia asta si are cel mai bun procent de cand e aici, Zanni la fel, Culita aducea si el puncte, mai bun decât Sebastian. Era si el un om bun pe traseu adica nu cred ca a pierdut traseul, insa el pe finalizare nu era bun, prindea putine finaluri fericite. Asta nu era un repros, ci doar o remarca si pe el l-a deranjat ca un om nou, eu fiind omul nou, spune treburile astea pe fata”, a conchis Cucu.

Se știe că, în spatele camerelor de luat vederi, de curând, Sebastian Chitoșcă a încălcat regulamentul emisiunii în care se află. A furat un telefon, apoi i-a scris mesaje soției sale, aflate acasă.

”Da, am încercat să iau legătura cu soția mea. Nu are rost să spun câte luni sunt. De opt ani, mai mult de 2 săptămâni pe an nu ne-a despărțit nimic, sărăcie, bogăție, certuri, nimic. M-am trezit în acea dimineață și nu mai aveam stare să fac nimic. Simțeam că vreau să plec înot acasă, dar nu aveam nicio șansă. Această emisiune este ca închisoarea Alcatraz. Nu putem face mai mult de 15 metri în față sau spate”, recunoștea Sebastian Chitoșcă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI