09 feb. 2022 | 13:12

Din ce bani trăiește Marina Voica, la 85 de ani. Artista are doar pensie de urmaș

Monden
Din ce bani trăiește Marina Voica, la 85 de ani. Artista are doar pensie de urmaș
Cum reușește să se descurce Marina Voica. Aceasta are doar o pensie de urmaș

Marina Voica a ajuns să trăiască doar cu ajutorul pensiei de urmaș. Celebra actriță a ajuns să încaseze bine după o viață întreagă petrecută pe scenă. Fanii artistei sunt surprinși de suma aflată. Ce declarații face interpreta despre sectorul material? Ea a decis să nu se plângă, ci să mulțumească pentru faptul că din pasiune a reușit să trăiască toată viața. Ce detalii a oferit vedeta?

Cât încasează Marina Voica: are doar pensie de urmaș

Marina Voica nu primește pensie de la stat pentru întreaga sa carieră artistică așa cum ar fi crezut toată lumea. Veniturile ei nu sunt deloc rele pentru că însumează o indemnizație de merit din partea Ministrului Culturii, dar și o pensie de urmaș.

Artista cu origini rusești declară că nu se plânge și că are un trai bun. Ea nu primește pensie pentru munca depusă pe scenele românești, dar are o indemnizație de merit și pensia de urmaș după dispariția soțului.

Vedeta a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Viorel Teodorescu, un medic cardiolog de excepție. Pensia primită de solistă este de 1.900 de lei. Pe lângă aceasta, în buzunare îi intră și indemnizația de merit care reprezintă de trei ori valoarea salariului minim brut pe țară. Cea din urmă nu este impozitată.

„Nu am pensie de la stat. Am fost artist liber profesionist”

„Nu mă plâng nici din punct de vedere material, chiar dacă nu am pensie de la stat. Am fost artist liber profesionist. Mă mulțumesc cu pensia de urmaș (după moartea soțului său).

Și, mulțumită Ministerului Culturii, primesc o indemnizație de merit, datorită valorii recunoscute de public a muncii mele și a vechimii în activitatea artistică. Nu am probleme cu partea materială. Nu am regrete, iar cea mai mare împlinire a vieții mele este că trăiesc, că mă bucur de lumea noastră.

Am dus o viață cu bucurii, cu necazuri, ducem o luptă permanent, ne facem că nu observăm ceea ce ar putea să fie rău, suferim dar mergem înainte că așa merge viața”, declara Marina Voica, pentru libertatea.ro.

Artista nu a putut să aibă copii din cauza unor probleme cu inima. Chiar dacă a avut parte de povești de dragoste excepționale, nu a avut urmași alături de niciun amorez. Problema cardiacă de care încă suferă este din tinerețe, fiind nevoită la un moment dat să renunțe și la sportul de performanță. În timpul acesta, mulți artiști de la noi se plâng că au pensii foarte mici după zeci de ani de muncă. 

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro