Ce a făcut Mădălin Ionescu la întoarcerea în țară a Cristinei Șișcanu. Plecarea de la Survivor l-a înfuriat enorm

Ce a făcut Mădălin Ionescu la întoarcerea în țară a Cristinei Șișcanu. Plecarea de la Survivor l-a înfuriat enorm
Ce a făcut Mădălin Ionescu la întoarcerea în țară a Cristinei Șișcanu. Plecarea de la Survivor l-a înfuriat enorm

Cristina Șicanu a fost eliminată din competiția Survivor România, de la Kanal D. Vedeta care a făcut parte din echipa Faimoșilor a revenit în țară din Republica Dominicană, iar la aeroport a avut parte de o primire cum se cuvine.

Ce a făcut Mădălin Ionescu la întoarcerea în țară a Cristinei Șișcanu

Cristina Șișcanu nu a mai putut face față competiției,  primind cele mai puține voturi de la telespectatori. Astfel că, aceasta a fost eliminată din concurs. La întoarcerea din Republica Dominicană, vedeta a fost așteptată de familia ei, soțul, Mădălin Ionescu, și fiica sa, Petra. Emoția și bucuria revederii a fost la cote maxime, așa cum se poate vedea din imagine.

”Cristina Siscanu a revenit în tară după participarea la #survivorromania! Cu bucurie și emotii, Madalin Ionescu si Petra au asteptat-o la aeroport! ?#faimosii #cristinasiscanu #tvshow #kanaldromania”, este postarea pe Instagram.

Cristina Șișcanu a fost prima concurentă care părăsește concursul Survivor, ediția filmată pentru România și difuzată la Kanal D. Ea a fost propusă spre eliminare alături de Elena Ionescu (ex-Mandinga) și Asiana Peng, dar a primit cele mai puține voturi de susținere de la telespectatori.

Plecarea de la Survivor l-a înfuriat enorm pe Mădălin Ionescu

Mădălin Ionescu a fost mereu alături de soția sa, încă de la începutul concursului, chiar dacă le-a fost foarte greu amândurora ca ea să plece de acasă. El susținea că partenera lui este o femeie care putea face față cu brio acestei competiții, pentru că este răbdătoare și poate îndura foarte multe.

”Ați crucificat-o!”, a fost mesajul vedetei, pe contul de socializare al Cristinei Șișcanu. Vizibil deranjat de situația în care s-a ajuns, acesta a postat și un filmuleț cu votul și parcursul soției sale pe toată perioada emisiunii de la Kanal D. Rămâne de văzut oare ce alte declarații vor mai face la întoarcerea Cristinei în țară.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI