Ce a făcut Kamara după ce idila cu iubita lui Reghecampf s-a aflat. Anamaria Prodan l-a dat de gol

Ce a făcut Kamara după ce idila cu iubita lui Reghecampf s-a aflat. Anamaria Prodan l-a dat de gol
Anamaria Prodan, o nouă mărturisire. Ce a făcut Kamara după ce s-a aflat că s-a iubit cu partenera lui Laurențiu Reghecampf

Au ieșit la iveală detalii inedite despre iubita lui Laurențiu Reghecampf. Se pare că tânăra a fost iubita lui Kamara Ghedi, cântărețul de la trupa Alb Negru. Imediat cum au apărut pozele cu artistul sărutându-se cu bruneta, se pare că acesta a luat o decizie drastică.

Anamaria Prodan, noi dezvăluiri. Ce a spus despre Kamara

Laurențiu Reghecampf a anunțat că divorțează de Anamaria Prodan în urmă cu mai bine de o lună. Vestea depărțirii i-a șocat pe mulți fani care sperau că aceștia se bucură de o legătură indestructibilă. Între timp, antrenorul ar aștepta să devină tătic, ținând cont că actuala lui iubită ar fi însărcinată.

S-a aflat că actuala parteneră a lui Laurențiu Reghecampf ar fi fost iubita lui Kamara de la Alb Negru în urmă cu mai mulți ani. Anamaria Prodan a vorbit despre acest aspect, explicând că artistul i-a dat un mesaj fostului ei soț în momentul în care s-a aflat totul despre idila cu bruneta.

„Gigi Becali mi-a zis în față că Laurențiu are o amantă. Eu am rămas uluită, pentru că nu știam ce se întâmplă. Eu pentru fotbaliști eram soldatul universal. Îi verificam non stop. Eu i-am spus soțului meu că sunt niște probleme mari cu domnișoara în cauză.

El nu a crezut! A zis că domnișoara a făcut Cambridge, că ar avea o firmă. Și uite că am aflat și de Kamara, care a fost la noi la botez. Kamara i-a dat un mesaj lui Laurențiu și i-a spus cât de mult a greșit.

Dacă azi a apărut ceva cu Kamara, mâine poate apărea altceva. Mie Laurențiu mi-a predat o lecție de viață, ca și Gigi Becali. Stai cu un om în viață și nu-l cunoști!”, a afirmat Anamaria Prodan, la Realitatea Plus.

Kamara, prima reacție după ce s-a aflat că s-a iubit cu partenera lui Laurențiu Reghecampf

Recent, au ieșit la iveală fotografii în care actuala iubită a antrenorului, Corina Caciuc, apare alături de Kamara de la Alb Negru. Pe atunci, bruneta se afla la vremea adolescenței, iar artistul era în vogă și nu era căsătorit. Kamara a avut prima reacție după ce pozele au luat cu asalt internetul.

Cântărețul a mărturisit că nu își dorește să discute despre imaginile respective, explicând faptul că nu vrea să intre in scandal cu nimeni.

„Nu vreau să dau nicio declarație, nu am nimic de zis. Nu vreau să intru în scandal cu nimeni, nu ma bag în casa nimănui.”, a spus acesta, în exclusivitate pentru Impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI