Ce a făcut Irisha cu Zanni și Sebastian după ce a fost eliminată de la Survivor România. Gest surpriză

Ce a făcut Irisha cu Zanni și Sebastian după ce a fost eliminată de la Survivor România. Gest surpriză
Ce a facut Irisha cu Zanni si Sebastian dupa ce a fost eliminata de la Survivor Romania

Eliminare cu surprize la Survivor România. Irisha de la Faimoși a părăsit competiția, după ce a fost nominalizată cu șase voturi în primul Consiliu al săptămânii, după ce echipa roșie a pierdut primul joc de imunitate. Sâmbătă, Războinicii au fost învinși de către rivalii lor și au fost nevoiți să se voteze între ei, propunându-l pe Albert spre eliminare.

Ce a făcut Irisha cu Zanni și Sebastian după ce a fost eliminată de la Survivor România

Consiliul de eliminare de duminică, 9 mai, a lăsat mască telespectatorii de acasă. Zanni a ieșit favoritul publicului la Faimoși și a propus-o, din nou, pe Elena Marin să iasă din competiție. În tabăra Războinicilor, Albert Oprea s-a salvat, votându-l iarăși pe Sorin, iar Marius Crăciun l-a propus pe Bogdan. Cu toate acestea, norocul a fost de partea celor albaștri, deoarece Irisha a fost concurenta care a adunat cele mai puține voturi și a fost trimisă acasă.

Înainte de a părăsi competiția, Irisha a făcut un gest fabulos cu Zanni și Sebastian. Deși au existat conflicte între brunetă și coechipierii săi, finalista „Bravo, ai Stil!” a susținut că nu este o persoană care să poarte ranchiună și i-a îmbrățișat pe cei doi Faimoși, în ciuda faptului că i-a acuzat că ar fi jignit-o, în ultima vreme, în tabără.

„Asta este. Am visat acest moment. S-a terminat, îmi pare rau, pentru că avem chestii de demonstrat pe traseu. Din punct de vedere social nu a fost să fie, nu ne-am înțeles, nu am rezonat la glume, la felul nostru de a fi. Am crescut în lumi diferite, gândim diferit. Le-am zis băieților că orice ar fi îmi sunteți dragi. Survivor este experiența vieții mele.

Nu am crezut că pot fi copilul junglei, să trăiesc cu reptile și insect. Este cel mai tare proiect din viața mea. Sunt fericită că am făcut parte din acest proiect, îmi pare rău că plec acasă, dar asta e. O să le povestesc tuturor că Survivor e deosebit, afli lucruri noi despre tine. E altceva”, a declarat Irisha, înainte să plece de la Survivor România.

De ce a fost eliminată Irisha de la Survivor România

Ce a făcut Irisha cu Zanni și Sebastian după ce a fost eliminată de la Survivor România. Frumoasa brunetă susține că a fost victima unei strategii și a fost votată spre eliminare pe criterii sociale. Irisha susține că echipa Faimoșilor este împărțită în două bisericuțe: grupul lui Zanni și cel al lui Culiță Sterp, din care se spune că ar fi făcut și ea parte.

Artista a mărturisit că nu a fost votată din cauza faptului că nu aducea puncte pentru echipă, ci din cauza faptului că a avut certuri cu Zanni și Sebastian Chitoșcă:

„Am zis că acum două săptămâni se nominaliza sportiv, acum se nominalizează pe social dintr-odată. Acum o săptămână au început băieții, Sebi și Zanni, Ralucuța, Ralucuța, nu știu ce conturi reglează ei și nu mă interesează. Faptul că nu sunt de acord cu ei sau nu halesc glumele lor de clasa 8-a îi face pe ei să creadă că am ceva cu ei. Nu, nu am nimic personal cu ei.

Asta e, m-au votat. Cel mai important e că nu e pe criterii sportiv, acolo e bine. Nu ne înțelegem verbal, asta e partea a doua. M-am așteptat, nu sunt șocată, încep să mă obișnuiesc, e a doua oară și sper să mă salveze publicului. Dacă mă salvează o să le fiu recunoscătoare, dacă plec, o să mă uit din exterior de acasă și o să le zic, fraierilor, că m-ați votat, acum nu mai are cine să aducă puncte, în spirit de glumă”, a completat Irisha la Consiliul de eliminare de la Survivor.