Nominalizare surpriză la Survivor România 2021. Concurentul e disperat: ”Am nevoie de susținerea publicului!” VIDEO

Nominalizare surpriză la Survivor România 2021. Concurentul e disperat: ”Am nevoie de susținerea publicului!” VIDEO
Albert Oprea, nominalizat pentru eliminare de Războinicii de la Survivor România 2021

Nominalizare surpriză la Survivor România 2021! Vești proaste pentru Albert după ce a fost concurentul ales pentru eliminare, de către Războinici. Acesta este disperat să nu fie trimis acasă și apelează la ajutorul publicului pentru a rămâne mai departe în concurs.

Nominalizare surpriză la Survivor România 2021

După ce echipa albastră a pierdut al doilea meci de imunitate din Dominicană, au fost nevoiți să facă nominalizări. De data aceasta, concurentul ales de Războinici să plece acasă a fost Albert. Evident, vestea a picat ca un bolovan pe umerii tânărului de la Survivor România 2021.

Șansele ca un războinic să plece acasă la finalul săpătmânii sunt, în prezent, de 50%, conform wowbiz.ro. Evident că nimeni nu își dorește să piardă un coechipier, dar acestea sunt regulile. Mai ales că, în ultima vreme, tensiunile din echipa albastră au părut că s-au diminuat. Cu toate acestea, Albert Oprea a primit 4 voturi din partea colegilor săi.

Pentru eliminare au mai fost nominalizați și Bogdan Urucu, cu un singur vot, și Sorin Pușcașu, tot cu un vot. Singura șansă pe care Albert de la Survivor România 2021 o mai are acum este la public.

Albert Oprea, nominalizat de Războinici

„Nu mai am emoții. Am fost nominalizat de foarte multe ori, e ok, mergem mai departe. Mă adresez publicului să mă voteze, pentru că am mare nevoie de acum încolo. Suntem din ce în ce mai puțini și ne apropiem de finalul emisiunii și se poate întâmpla orice.

Am nevoie de suținerea voastră, eu merg mai departe, ce o fi o fi. Publicul decide, iar dacă rămân, merg mai departe, dacă nu, înseamnă că așa a fost să fie. Cu Dumnezeu înainte, eu sunt încrezător”, a declarat Albert Oprea.

Irisha, nominalizată și ea la Survivor 2021

Din partea faimoșilor, concurenta care a fost votată săptămâna aceasta este Irisha. Aceasta a susținut că nu este corect să fie aleasă pentru eliminare doar pentru că, social, colegii nu o plac. Irisha susține că voturile ar trebui acordate doar din punct de vedere sportiv, competițional.

„Am zis că acum două săptămâni se nominaliza sportiv, acum se nominalizează pe social dintr-odată. Acum o săptămână au început băieții, Sebi și Zanni, Ralucuța, Ralucuța, nu știu ce conturi reglează ei și nu mă interesează. Faptul că nu sunt de acord cu ei sau nu halesc glumele lor de clasa 8-a îi face pe ei să creadă că am ceva cu ei. Nu, nu am nimic personal cu ei.

Asta e, m-au votat. Cel mai important e că nu e pe criterii sportiv, acolo e bine. Nu ne înțelegem verbal, asta e partea a doua. M-am așteptat, nu sunt șocată, încep să mă obișnuiesc, e a doua oară și sper să mă salveze publicului.

Dacă mă salvează o să le fiu recunoscătoare, dacă plec, o să mă uit din exterior de acasă și o să le zic, fraierilor, că m-ați votat, acum nu mai are cine să aducă puncte, în spirit de glumă. Ce a fost am văzut. Ce va fi vom vedea”, declara Irisha în cadrul edițiilor trecute de la Survivor România, show difuzat de Kanal D România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI