Ce a făcut Ilie Năstase pentru Amalia, fosta lui soție. A mărturisit cu gura ei

Ce a făcut Ilie Năstase pentru Amalia, fosta lui soție. A mărturisit cu gura ei
Ce a făcut Ilie Năstase pentru Amalia, fosta lui soție. A mărturisit cu gura ei

Amalia și Ilie Năstase au divorțat în 2010, după 14 ani de relație! Spre surprinderea tuturor, despărțirea celor doi a fost una civilizată, de dragul celor două fetițe pe care le au împreună.

Anii au trecut, iar cei doi foști soți continuă să aibă o relație extraordinară. De fiecare dată când vorbește despre Ilie Năstase, Amalia are numai cuvinte de laudă la adresa fostului tenismen.

Cum a învățat-o Ilie Năstase pe Amalia să aibă succes în afaceri

Într-un interviu pentru emisiunea „ShowBlitz”, de la Antena 3, Amalia Năstase a povestit cum a ajutat-o fostul soț să devină femeia de succces de astăzi. Vedeta a început să lucreze încă de pe vremea când era studentă la ASE.

‘La un moment dat, prin anul trei așa, m-am dus să mă angajez, pentru că studiam Asigurări și m-am dus să mă angajez la o companie de asigurări. Am zis să fac part-time job. Când am ajuns acolo mi s-a spus să trimit un fax. Am zis, poftim? În ce sens să îl trimit, să îl duc undeva? Nu, să îl trimiți. A, zic, păi eu nu știu să trimit un fax. De la ce facultate ești? Păi la Finanțe Bănci. A, ok. Deci cam atât de pregătită eram eu pentru business prin anul trei de facultate, de nu știam să trimit un fax. M-au învățat oamenii ăia, bineînțeles. Felul meu de a face afaceri este un fel de a îmi face prieteni și de a cunoaște foarte mulți oameni’, a dezvăluit Amalia Năstase.

Vedeta nu a ezitat să-l aducă în discuție pe fostul ei partener, Ilie Năstase, căruia îi este recunoscătoare pe veci. Ea a detaliat că fostul tenismen a învățat-o cum să deprindă tainele afacerilor.

‘Prima afacere mare pe care am făcut-o a fost licenţa unui lanţ de fast-food în Republica Moldova, cel mai cunoscut lanţ de fast-food. Am reuşit să obţin împrună cu Ilie franciza pentru toate restaurantele din Republica Moldova’, a mai spus Amalia Năstase.

Divorțul a fost unul dureros

Divorțul de Ilie Năstase a făcut-o pe Amalia să ia viața de la zero. A fost cea mai dificilă perioadă a vieții ei.

“Divorțul de Ilie a fost ca un roller coaster, erau niște munți de frică în fața mea. Mă gândeam ce fac, lumea din jur îmi zicea: Nu mi-a fost ușor, dar știam că pot să încep de la zero. Am reușit să reconstruiesc și viața copiilor, și pe a mea. Când am anunțat divorțul a fost cel mai greu, era toată atenția pe mine. Am dat o scrisoare și gata. S-a terminat, nu am mai continuat. După ce nu mai ești bine ca și cuplu, o lași așa și gata. La câțiva ani după divorț am fost cu Alessia la o evaluare psihologică și doamna psiholog mi-a zis: . După divorț, eu și Ilie am găsit modalități ca fetele să nu sufere după un scandal”, a dezvăluit Amalia Năstase, la podcastul  găzduit de Mihai Petre.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI