Ce relație are Ilie Năstase cu fetele sale. Adevărul dezvăluit de Amalia Năstase (exclusiv)

Ce relație are Ilie Năstase cu fetele sale. Adevărul dezvăluit de Amalia Năstase (exclusiv)
Ilie și Amalia Năstase

Ilie Năstase și Amalia au trăit o frumoasă poveste de dragoste ce nu a avut șanse de reușită. Totuși, cei doi, deși au mers pe drumuri separate, au rămas în relații bune pentru fetele ce le au împreună, Alessia și Emma. Fostul sportiv are grijă să păstreze o relație foarte bună cu fiicele sale, iar cu fosta soție se vede des de dragul lor.

Ce a spus Amalia Năstase despre fostul ei soț, Ilie Năstase. Ce relație are, de fapt, cu fiicele lui

Ilie Năstase și Amalia se cunoșteau în 1996 și începeau o relație frumoasă de dragoste. Aceștia se căsătoreau în mare secret la Paris, în 2004, dar în 2010 își spuneau adio. Chiar dacă povestea lor de dragoste a fost presărată cu momente frumoase, dar și grele, aceștia au decis să rămână în relații bune pentru fiicele pe care le au împreună, Alessia și Emma Alexandra Diana.

Despărțirea dintre ei a fost una pe cale amiabilă, rămânând, în același timp, parteneri de afaceri. Amalia se iubește în momentul de față cu omul de afaceri Răzvan Vasilescu, dar despre fostul partener are doar cuvinte de laudă de spus. Aceasta se bucură că sportivul are mare grijă de fiicele sale și este atent la nevoile lor.

“Mă bucur de copii, este ceva normal, ca orice mamă! Alessia este la facultate și este la Paris să studieze, a luat o bursă de merit și a ajuns acolo. Emma și Tomiță merg și ei cu școala, își dau toată silința să învețe și să fie cei mai buni. Au început de o săptămână școala și acum ne adaptăm și noi noilor reguli ca toată lumea, nu avem ce face. Ilie este tare mândru de fetele sale, este un lucru firesc.

Le iubește și are grijă de ele, sunt copiii lui. Acum au trecut la alt nivel, Ilie le dă la fiecare bani să își cumpere fiecare ce vrea. Au crescut acum, nu mai vine cu daruri. Se aud la telefon destul de des, se întâlnesc, au o relație apropiată. Sunt copiii lui!”, a povestit Amalia Năstase pentru Impact.ro.

Ce spunea Brigitte Năstase despre fiicele lui Ilie Năstase: „Are grijă de copiii lui”

De asemenea, Ilie Năstase a avut grijă să le cumpere fetelor câte un apartament de lux în Mama Nord, chiar dacă prețurile locuințelor de acolo sunt foarte piperate. Un imobil din respectivul bloc deținut de fratele Simonei Halep ajunge și la 80.000 de euro. Chiar dacă fostul sportiv este un tătic foarte atent, Brigitte Năstase a avut mai multe nemulțumiri legate de acest aspect pe timpul căsniciei.

”Anul trecut (n.r. 2016), Ilie le-a dat copiilor un milion de euro. Nu ştiu cum a achitat, dar vă spun cât a dat. Le dă de la 300.000 de euro în sus. Întrebaţi-o pe ea că ştie cel mai bine. Nu mă interesează din ce trăieşte Amalia, dacă se mai ocupă cu ceva sau dacă mai are vreo firmă, dar soţul meu este generos şi are grijă de copiii lui.”, spunea Brigitte Năstase în trecut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI