Șocul pe care l-a avut Amalia Năstase. Ce s-a întâmplat în relația cu Ilie Năstase

Șocul pe care l-a avut Amalia Năstase. Ce s-a întâmplat în relația cu Ilie Năstase
Șocul pe care l-a trăit Amalia Năstase în relația cu celebrul tenismen?

Ce s-a întâmplat, de fapt, în căsnicia de șapte ani dintre Amalia și Ilie Năstase? Care era realitate în relația dintre cei doi foști soți? Toată lumea credea că în povestea lor de dragoste curge lapte și miere. Care a fost șocul mamei copiilor tenismenului?

Amalia Năstase, șoc imens în relația cu Ilie Năstase

Amalia și Ilie Năstase au format cândva unul din cele mai comentate cupluri din lumea publică. Lucrurile s-au schimbat în privința atenției doar când a venit vorba despre bruneta care a decis după despărțire să țină cât mai departe de ochii curioșilor orice detaliu.

Nu același lucru se poate spune și despre celebrul tenismen care este cu siguranță o figură și care parcă a insistat să se afle în scandaluri ce nu i-au priit, au fost de părere fanii. Acesta a avut probleme imense cu următoarea căsnicie, cea cu Brigitte Sfăt, dar a fost și în vizorul oamenilor legii.

Iată că de departe cea mai liniștită relație care s-a purtat în văzul românilor a rămas veșnica poveste trăită cu Amalia, femeia care i-a dăruit două fetițe și alături de care a stat 14 ani.

Cei din urmă au fost căsătoriți legal 7 ani, iar după împlinirea acestora au decis să o ia pe drumuri separate. Amalia a oferit detalii despre relația pe care a avut-o cu sportivul, la 11 ani de la despărțire.

„A durat doi ani până am fost împreună, dar pentru mine a fost o schimbare majoră. Să pleci din Rahova, nu neapărat era vorba de statutul financiar, cât de oamenii pe care-i întâlneam când eram cu el, niște oameni la care nu aș fi visat să ajung.  Să pleci din Rahova și să ajungi să vorbești cu Robert de Niro. Ma simțeam nimeni, zero barat! În România eram judecată, însă, pe la spate! Îmi ziceau: vezi că ai plecat din Rahova și l-ai luat pe ăla pentru bani!”
 Amalia Năstase (Sursa: podcast Mihai Petre)

Care a fost problema în cuplu?

Nimeni nu se aștepta ca aceștia să se despartă, mai cu seamă că trecuseră deja de o bună vreme testul timpului. Iată că soarta a decis altceva pentru ei! „După ce nu mai ești bine ca și cuplu, o lași așa și gata.

La câțiva ani după divorț am fost cu Alessia la o evaluare psihologică și doamna psiholog mi-a zis: doamnă, copilul ăsta nu a trecut printr-un divorț. După divorț, eu și Ilie am găsit modalități ca fetele să nu sufere după un scandal”, a mai detaliat vedeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI