01 ian. 2021 | 20:54

Ce a făcut Diana Șoșoacă de Revelion 2021. Imaginile sunt senzaționale: ”Nu sunt în spital” VIDEO

Politică
Ce a făcut Diana Șoșoacă de Revelion 2021. Imaginile sunt senzaționale: ”Nu sunt în spital” VIDEO
Imagini incredibile cu Diana Șoșoacă în noaptea de Revelion. Cum a fost surprinsă senatoarea AUR

Senatoarea AUR a intrat în atenţia publicului după ce a refuzat să poarte masca sanitară în Senat. Acum, avocata din Iaşi uimeşte din nou. Iată ce a făcut Diana Șoșoacă de Revelion 2021. Imaginile sunt senzaționale!

Cum şi-a petrecut Diana Șoșoacă Revelionul

După ce a uimit opinia publică cu vehemenţa sa în ceea ce priveşte purtatul măştii de protecţie în Senat, Diana Șoșoacă şochează din nou. Ce a făcut avocata din Iaşi de Revelion 2021?! Senatoarea AUR a postat, pe contul său de Facebook, imagini senzaţionale din concediul petrecut în Maramureş, la final de an.

Aceasta s-a bucurat de aer curat, a mers la mănăstiri, a îmbrăcat portul popular şi “s-a vaccinat cu cel mai bun vaccin anti-covid-19”. Diana Șoșoacă a făcut public un video din noaptea dintre ani în care ţinea în mână o sticlă de… pălincă.

“Este natural 100%,. Poate să fie și rapel și trairapel. Înăuntru, dacă vedeți, e ceva de pe vremea lui Vlad Țepeș. După ce terminăm vaccinul, credeți-mă, nimeni nu rezistă la el, țeapa asta o dedic domnului Raed Arafat și tuturor celor care și-au bătut joc de români și de România. Cam ăsta ar fi vaccinul.

Popor român, vaccinează-te, dar numai cu vaccinuri naturale“, a spus parlamentarul AUR.

De asemenea, după ce a fost criticată pentru faptul că nu a respectat restricţiile impuse de autorităţi, aceasta a dorit să anunţe că nu s-a infectat cu noul coronavirus.

„Nu, nu sunt în spital”, a mai scris senatoarea.

Diana Șoșoacă vrea petreceri ca în Dubai

După ce a văzut un clip cu o petrecere din seara de Anul Nou din Dubai, eveniment la care a participat şi Bianca Drăguşanu, Diana Șoșoacă a cerut preşedintelui ţării, premierului şi şefului DSU, Raed Arafat, să permită şi românilor să se bucure de viaţă.

„Solicit Preşedintelui României, prim-ministrului României şi lui Raed Arafat să recunoască mascarada din România! Cum este posibil în Dubai să fie libertate şi în România nu?”, a scris Şoşoacă.

Acesta nu este singurul lucru cu care senatoarea nu este de acord. Mai exact, este total împotriva măştii de protecţie, avocata considerând că astfel se încalcă drepturile omului.

“Aș vrea să menționez că obligativitatea purtării măștii încalcă Constituția României”, a spus Șoșoacă, fiind obligată de conducerea Senatului să poarte masca sanitară.

“I-am solicitat să poarte mască. Lucru cu privire la care s-a conformat și, pe durata ședinței, până când a venit răspunsul, a purtat masca de protecție. A purtat și ulterior, pentru că răspunsul pe care i l-am înmânat personal, primit din partea DSP București, atestă că emitentul nu este emitentul legal al unei astfel de adeverințe, cu privire la efectul exceptării măștii.

Nu medicul de familie este cel competent să excepteze o persoană, pe baza adeverinței, de la purtarea măștii, ci medicul de medicină a muncii din cadrul Senatului”, a declarat Iuliana Scântei (PNL), președinta comisiei de validare din Senat.


Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Marele ACTOR al țării a MURIT! Durere infinită: Actor extraordinar și un om și mai valoros
Capital.ro
Aparatele care pot fi reparate chiar dacă au ieşit din garanţie. Regula, adoptată de Parlamentul European
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ANUNȚ privind BANII de PENSII de PAȘTE! Daniel Baciu a dat VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro