Diana Șoșoacă a ieșit la atac. Cum vrea să îl dea jos pe Raed Arafat: ”E artizanul distrugerii României”

Diana Șoșoacă a ieșit la atac. Cum vrea să îl dea jos pe Raed Arafat: ”E artizanul distrugerii României”
Diana Șoșoacă vrea să-l dea jos pe Raed Arafat

Diana Șoșoacă solicită demiterea lui Raed Arafat. Senatoarea AUR susține că lucrează pentru a-i lua cetățenia română șefului DSU, pe care aceasta îl consideră artizanul distrugerii României.

Cum vrea Diana Șoșoacă să îl dea jos pe Raed Arafat

Reacția senatoarei AUR vine după ce șeful DSU a declarat că doar persoanele cu probleme grave de sănătate sunt scutite de la purtarea măștii de protecție, ceea ce nu este cazul în situația Dianei Șoșoacă.

“Trebuie demis Arafat urgent pentru el este artizanul distrugerii României, a nației române și a poporului român. Din ce în ce mai multe dovezi, în sprijinul celor afirmate de mine, vin dovezi din instanţă și de la medici.

Le mulțumesc tuturor medicilor și personalului medical care au venit către mine și mi-au dat dovezi, inclusiv alte studii medicale care spun că această mască nu cauzează beneficii, ci din contră, pe termen lung, poate cauza boli ireversibile. O să le dau publicității. Sunt toate depuse la dosarele din instanţă”, a declarat Diana Șoșoacă, într-un live pe Facebook.

Diana Șoșoacă a purtat săptămâna trecută în Parlament o mască transparentă din plastic. Același tip de mască l-au purtat și alți colegi ai senatoarei AUR. Masca va fi verificată de Direcția de Sănătate Publică pentru a i se proba conformitatea.

Diana Șoșoacă în război cu Raed Arafat

Însă, războiul dintre Diana Șoșoacă și Raed Arafat nu este unul nou. În luna octombrie, înainte de alegerile parlamentare, senatoarea AUR a declarat că va face tot posibilul ca Arafat să rămână și fără cetățenia română.

“Ţara asta nu este a lui Orban, nu este a lui Iohannis și în niciun caz a lui Arafat care este a venit în România și a obținut o cetățenie care i se poate și lua. Şi cam asta lucrez eu acum. Să îi iau cetățenia lui Arafat pentru că ne-a distrus destul. Lucrăm și atacăm, o să vedeți!”, anunța atunci, Diana Șoșoacă, potrivit Gândul.

Diana Șoșoacă, critici la adresa lui Raed Arafat

În trecut, Diana Șoșoacă a avut critici dure la adresa lui Raed Arafat. Însă acum, din noua postură, își poate permite să-l tragă la răspundere, spune avocata. Așadar, ea a decis să-l cheme la audieri, în Senat.

”Ce probleme aveţi, îndreptaţi-le către Comisia de abuzuri. Trimiteţi-le prin mail, prin scrisori.

Am dreptul să fac anchete, avem dreptul să chemăm să punem întrebări persoanelor pe care noi le considerăm răspunzătoare sau ca factori de decizie.”, anunța Diana Șoșoacă într-un clip pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI