Ce a făcut Alex Bodi de ziua Biancăi Drăgușanu. Afaceristul a uitat-o total pe blondă

Ce a făcut Alex Bodi de ziua Biancăi Drăgușanu. Afaceristul a uitat-o total pe blondă
Gestul lui Alex Bodi de ziua Biancăi Drăgușanu

Ce a făcut Alex Bodi în ziua în care fosta soție s-a aniversat? Afaceristul a dat-o clar uitării pe Bianca Drăgușanu. Ce gest a făcut bărbatul? Fanii fostului cuplu nu au înțeles motivul.

Gestul lui Alex Bodi de ziua Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a împlinit frumoasa vârstă de 39 de ani, iar cu această ocazie s-a bucurat de atenția și urările prietenilor și familiei. Cu toate astea, a avut mare concurență la petrecere. Mai exact, Alex Bodi a chemat și el câțiva prieteni al vila din Tunari și s-a distrat pe cinste.

Ultimii ani i-au regăsit împreună de aniversările lor, dar iată că anul acesta totul s-a schimbat. Nu se știe motivul pentru care controversatul afacerist a simțit și el nevoia de un mic party chiar pe data în care fosta soție s-a aniversat, dar fanii au interpretat în fel și chip gestul.

Bărbatul a încins un grătar de zile mari alături de prietenii săi și de logodnică, timp în care creatoarea de modă s-a distrat pe cinste într-un club de fițe din Capitală. Diva a avut atenția celor mai buni prieteni, a familiei, dar și a lui Gabi Bădălău.

Întrebară dacă speră la vreun mesaj de „la mulți ani” din partea fostului partener, Bianca a subliniat că nu mai are nicio așteptare și că totul îi merge cu mult mai bine decât înainte, lăsând să se subînțeleagă că viața ei e una cu mult mai liniștită fără Bodi în preajmă.

Mă fac că n-am auzit. De ce să mă întrebi așa ceva în primul rând. S-a terminat filmul gata, nu. N-ar putea să-mi zică, exclus. Nu s-a putea întâmpla așa ceva. Mi se pare de cascadorii râsului. Eu n-am așteptări la modul general. E greșit să ai așteptări”, a spus Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

De ce a tolerat Bianca bătăile fostului soț?

”Turcul i-ar mai fi comunicat lui Bodi că îşi doreşte să o recucerească pe blondină. Motivul pentru care Bianca Drăgușanu accepta să fie lovită de Alex consta și în faptul că acesta ar fi deținut câteva înregistrări video, filmări cu ea în intimitate, cu care o tot amenința că le va face publice. Prin urmare, Cengiz Şıklaroğlu îi interzice lui Bodi să o mai caute sau să se mai insinueze în viaţa Biancăi. Mesajul, care i-ar fi ajuns lui Bodi prin diverşi interpuşi, i-ar fi zgândărit zdravăn orgoliul controversatului om de afaceri din Mediaş, cu contracte în diverse colţuri ale lumii”
Surse din apropierea lui Alex Bodi (Sursa: impact.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI