Câți copii vrea să aibă Daria Radionova. Rusoaica, mesaj clar pentru Alex Bodi

Daria Radionova și Alex Bodi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. După mai multe scandaluri în care afaceristul a fost implicat, acum pare să se fi liniștit alături de rusoaică. Daria s-a mutat în vila lui Alex Bodi chiar înainte ca el să fie dus în arest. Cei doi vor să se căsătorească, iar șatena a vorbit pentru prima oară despre copii.

Câți copii își dorește Daria Radionova

Într-o sesiune de întrebări pe Instagram, Daria Radionova a fost întrebată câți copii își dorește. Ea a răspuns că ar vrea doi copii, lucru care nu e exclus să se întâmple într-un viitor apropiat.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a vorbit despre căsătorie. El este pregătit să facă pasul cel mare cu Daria Radionova, însă are de rezolvat câteva lucruri înainte de face asta.

”Cred că da (n.r. nunta va avea loc anul acesta). Din punctul meu de vedere este un eveniment ce se află pe lista de dorințe. Dar nu știu dacă vrea să se mărite cu mine, dar o s-o întreb, poate mai târziu, când voi avea șansa. Vedem ce o să fie, când o să fie, când o să ne permită timpul, situația, ca să se relaxeze lucrurile puțin. Atunci vom avea altă libertate și ne vom putea desfășura mult mai bine. O să fie bine, deși lumea credea că o să ne certăm și o să cedăm presiunii. Dar eu, în momentul de față sunt cel mai îndrăgostit, cel mai împlinit sufletește din toată viața mea”, a spus Alex Bodi, la Antena Stars.

Afaceristul a cerut-o în căsătorie pe iubita lui. Șatena a povestit că i-a întâlnit pe părinții și pe sora lui Bodi și că a fost primită în familie cu brațele deschise. În plus, spune ea, iubitul ei i-a promis că va aface anunțul privind căsătoria după ce își definitivează problemele cu legea.

„Da, Alex m-a cerut. După ce o să scape de problemele cu care se confruntă în instanță, Alex o să facă oficial anunțul despre căsătoria noastră. Am fost introdusă în familie de ceva timp. Atunci când Alex a fost arestat, zilnic vorbeam cu părinții și sora lui. Ne-am sprijinit reciproc în acele momente dificile. De asemenea, le-am întâlnit și pe cele două fiice uimitoare ale lui Alex. Am petrecut mult timp împreună. Le-am dus la cumpărături, ne-am jucat și am gătit împreună. Ne-am uitat la filme și am petrecut ca o familie”, a declarat Daria Radionova.

Ea a mai declarat că nu crede că Alex Bodi este vinovat, în ceea ce privește dosarul de proxenetism în care afaceristul este implicat.

„Am încredere din sufletul meu în el. Știu că nu este vinovat. Știu că totul o sa fie bine. Îmi iau puterea de la el. Drumul spre Craiova este foarte lung, 3-4 ore de condus. Când l-am văzut acolo, am început să plâng, am avut prea multe emoții și nu mi-a venit să cred în ce loc îl văd. A fost foarte dureros pentru mine să văd toate lucrurile astea”, a mărturisit Daria Radionova.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au fost căsătoriți, însă au divorțat în urmă cu mai mult timp. Între ei a fost o relație cu multe năbădăi, certuri, scandaluri și chiar bătăi. Afaceristul era căsătorit atunci când a cunoscut-o pe blondină.

„El era căsătorit pe vremea aia și ne-am îndrăgostit. El a fost foarte corect față de fosta lui soție. I-a spus că s-a îndrăgostit de mine. Au divorțat și noi ne-am oficializat relația”, a declarat Bianca Drăgușanu anul trecut.

„Eu în ultimul an, așa m-am simțit, sunt foarte fericită că am făcut acest lucru și amândoi simțim… nu am cuvinte să exprim. Nici măcar părinții noștri nu au știut, ne-am dorit să fie un eveniment foarte restrâns și amândoi ne-am dorit să nu se afle public, dar asta este. O să afle mama acum de la voi. Și părinții lui”, spunea Bianca Drăgușanu, la scurt timp după ce a ieșit de la Starea Civilă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI