EXCLUSIV De ce a tolerat Bianca Drăgușanu toate bătăile lui Alex Bodi. Secretul s-a aflat acum: cu ce o are la mână, de fapt

EXCLUSIV De ce a tolerat Bianca Drăgușanu toate bătăile lui Alex Bodi. Secretul s-a aflat acum: cu ce o are la mână, de fapt
EXCLUSIV De ce a tolerat Bianca Drăgușanu toate bătăile lui Alex Bodi. Secretul s-a aflat acum cu ce o are la mână, de fapt

Telenovela iubirii pe axa Ilfov – Bucureşti – Istanbul, între Bianca Drăguşanu, Alex Bodi şi Cengiz Şıklaroğlu, e departe de a se încheia. Alex Bodi, fostul soț al Biancăi, aflat în arest la domiciliu în vila lui din Ilfov după decizia de la mijlocul lunii decembrie a Curţii de Apel Craiova, s-ar fi trezit zilele trecute cu un mesaj deloc prietenos din partea rivalului său în amor. Apropiații celebrelor personaje ne-au făcut dezvăluri de senzație, în exclusivitate pentru impact.ro, despre lupta celor doi bărbați plini de bani, pentru dragostea Biancăi Drăgușanu. De la aceleași surse am mai aflat că Bianca ar fi acceptat bătăile lui Alex de teamă ca acesta să nu facă publice, pe internet, înregistrările video cu ea în intimitate și cu care o tot amenința.

De ce a tolerat Bianca Drăgușanu toate bătăile lui Alex Bodi

Contracandidatul lui Alex Bodi la inima Biancăi Drăguşanu, turcul Cengiz Şıklaroğlu, i-ar fi transmis românului, într-un mod cât se poate de direct, să-şi mute gândul de la fosta soție.

”Turcul i-ar mai fi comunicat lui Bodi că îşi doreşte să o recucerească pe blondină. Motivul pentru care Bianca Drăgușanu accepta să fie lovită de Alex consta și în faptul că acesta ar fi deținut câteva înregistrări video, filmări cu ea în intimitate, cu care o tot amenința că le va face publice. Prin urmare, Cengiz Şıklaroğlu îi interzice lui Bodi să o mai caute sau să se mai insinueze în viaţa Biancăi. Mesajul, care i-ar fi ajuns lui Bodi prin diverşi interpuşi, i-ar fi zgândărit zdravăn orgoliul controversatului om de afaceri din Mediaş, cu contracte în diverse colţuri ale lumii”, ne-au declarat, în exclusivitate pentru impact.ro, surse din apropierea lui Alex Bodi.

Alex Bodi se află în arest la domiciliu. Acuzațiile aduse: trafic de persoane, proxenetism și șantaj

Alex Bodi, aflat în arest la domiciliu, nu prea are timp și loc de rivalități întrucât trebuie să aibă mare grijă cu cine vorbeşte şi interacţionează în această perioadă a finalului de an 2020 şi începutul lui 2021. Şi asta pentru că instanţa i-a interzis cu desăvârşire să ia legătura cu anumite persoane din fostul său anturaj, cel puţin până la clarificarea problemelor pentru care a fost acuzat. Dar, mai spun cei din anturajul său, alex Bodi s-ar fi schimbat la faţă în clipa primirii mesajului de la rival, semn că lucrurile nu vor rămâne deloc așa.

”Nu mai departe de jumătatea acestei luni, Alex Bodi ar fi reuşit să vorbească la telefon cu Bianca Drăgușanu care, nu doar că l-a respins, ci ar fi prelungit destul de mult discuţia, așă că și el rămâne în cărți, în lupta pentru inima ei”, ne-au mai declarat sursele noastre.

Iubitul turc al Biancăi a trecut printr-o tragedie: soția lui s-a sinucis, când el se afla într-un penitenciar din Rusia

În ultimele luni, Bianca Drăguşanu s-a transformat într-un trofeu valoros atât pentru turcul Cengiz Şıklaroğlu, cât şi pentru Alex Bodi. Dacă cel dintâi o vede pe Bianca drept înlocuitoarea perfectă a fostei sale soţii, iată că nici Bodi nu dorește să încheie cu una, cu două, relaţia cu fostul “suflet-pereche”. Cengiz Şıklaroğlu şi-ar fi pierdut soţia pe când era închis într-un penitenciar din Rusia. Șocul a fost atât de puternic pentru tânăra femeie, încât a decis să-și pună capăt zilelor, deși era însărcinată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI