Ce și-a făcut Daria, iubita lui Alex Bodi, la față. Poți să juri că o copiază pe Bianca Drăgușanu

Ce și-a făcut Daria, iubita lui Alex Bodi, la față. Poți să juri că o copiază pe Bianca Drăgușanu
Ce și-a făcut Daria, iubita lui Alex Bodi, la față. Poți să juri că o copiază pe Bianca Drăgușanu

Daria Radionova atrage toate privirile după ce și-a schimbat complet fizionomia. Frumoasa rusoaică a apelat la medicina estetică și la tratamentele faciale pentru a arăta extrem de bine și se pare că iubita lui Alex Bodi se mândrește cu frumusețea ei.

Ce intervenție și-a făcut Daria Radionova la față

Daria Radionova atrage toate privirile după ce și-a schimbat complet fizionomia. Rusoaica a rămas alături de Alex Bodi în ultimele luni, ce mereu a avut parte de femei frumoase, dar se pare că a fost cucerit, în cele din urmă, de milionara în vârstă de 27 de ani, stabilită în Londra.

Se știe deja că rusoaica este adepta operațiilor estetice, așa că aceasta nu a stat pe gânduri atunci când a venit vorba de câteva mici schimbări. Daria a ales să își facă o procedură minim invazivă pentru a-și schimba complet forma ochilor și a obține un efect de pisică. În același timp, forma sprâncenelor este alta pentru a se potrivi cu noul look al iubitei lui Alex Bodi.

Războiul dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu continuă. Ce lovitură a primit blondina din partea afaceristului

În timp ce Alex Bodi și-a găsit fericirea în brațele milionarei stabilită în Londra, războiul dintre el și Bianca Drăgușanu continuă. Se pare că prietenii frumoasei blondine au ales să își petreacă timpul cu afaceristul, chiar dacă situația dintre el și fosta parteneră nu este una foarte bună.

Anturajul Biancăi Drăgușanu a trecut de partea lui Alex Bodi, informează Spynews.ro. Deși afaceristul este arestat la domiciliu, se pare că se bucură de vizite din partea unor persoane ce îi fac plăcere. La acesta au venit mai mulți prieteni de care era blondina extrem de atașată în trecut, printre care Oana Zăvoranu și soțul ei.

Daria Radionova, rusoaica ce l-a pus pe jar pe Alex Bodi. Ce fotografii îndrăznețe postează

Oana Zăvoranu a postat mai multe fotografii pe social media chiar din casa lui Alex Bodi, semn că se bucură de locul în care își petrece o seară liniștită. Afaceristul a strâns mai mulți prieteni pentru a se bucura de cină și a fost o gazdă desăvârșită, iar fostul anturaj pe care îl avea Bianca Drăgușanu s-a distrat în vila de lux pe care acesta o deține.

Cât despre Daria Radionova, rusoaica l-a cucerit pe afaceristul ce a avut parte doar de femei frumoase. Aceștia s-au cunoscut la Londra, în 2020, pe când el era încă într-un mariaj cu Bianca Drăgușanu. Acestea fiind spuse, afaceristul a fost vrăjit de frumusețea milionarei, iar fotografiile puse de aceasta pe Instagram dezvăluie că niciodată nu se teme să apeleze la medicul estetician pentru a arăta cât mai bine.