Ce a dezvăluit Zanni despre salariul de la PRO TV: „Când ești prost ca mine și nu știi d-astea, trebuie să înveți”

Ce a dezvăluit Zanni despre salariul de la PRO TV: „Când ești prost ca mine și nu știi d-astea, trebuie să înveți”
Ce a dezvăluit Zanni despre salariul de la PRO TV

Ce a dezvăluit Zanni despre salariul de la PRO TV. Fostul concurent de la Survivor România a vorbit despre banii câștigați în urma participării la show-ul de supraviețuire, dar și la modul în care îi gestionează. El se bucură de o mai mare vizibiliatate acum, dat fiind că se ocupă de proiectul Survivor Extrashow, pe Voyo.

Ce a dezvăluit Zanni despre salariul de la PRO TV

Artistul a mărturisit însă că nu obișnuiește să își verifice situația din conturi, iar pe lângă prestarea de servicii artistice, Zanni se ocupă și de partea administrativă a firmei sale.

„Am primit salariul de la Pro TV, dar intră pe contul de firmă, nici n-am intrat să-mi număr banii, nici nu verific când intră. La modul ăsta, îmi e atât de ușor și lejer să fac treaba asta, că nici nu m-am uitat la banii care-mi intră, nici nu pot să intru în ei, știu că e ceva cu firma, cu dividende, impozitul pe venit, că dacă scoți, trebuie să justifici banii.

Eu n-am înțeles treaba asta, am zis: „Din firma mea eu trebuie să justific banii mei?” Dar când ești prost ca mine și nu știi d-astea, trebuie să înveți ce înseamnă firmă!”, a povestit Zanni pentru Cancan.ro. 

Zanni a avut și un mesaj pentru modelul matern care i-a lipsit.

„Nu mă vedeam făcând treaba asta, dar uite, mamă, te uiți la mine de undeva, de unde stai tu și uite-mă aici, în măsură să intervievez concurenții de la Survivor România, să-i cântăresc și să văd ce anume le lipsește, și anume totul! Dacă ei se află acasă, înseamnă că le-a lipsit foarte mult. Sunt onorat!”, a mai declarat Zanni.

În urmă cu ceva timp, Zanni a venit în emisiunea La Măruță, unde și-a spus povestea vieții.

„Cine este Zanni? Zanni nu este un băiat abandonat, ci este un băiat adoptat de oameni. Nu știu prea multe despre părinți. Nu-mi știu începutul, până la sase ani nu am știut nimic, nu știam dacă sunt băiat sau fată, pentru ca atunci cand ni se facea baie, ne bagau pe toți, baieți și fete. Ne spălau cu furtunul. Nu știam că exista mama și tata, nu știam când e ziua mea, chestii de bază pe care eu nu le-am cunoscut până la 6 ani.

Doar mâncare, bătaie,dacă făceam ceva, ca un animal eram, nu conștientizăm nimic. Sunt convins că și acum mai sunt copii bătuți, abuzați (n.red. în orfelinate). Îmi aduc aminte și acum adopția. Știam că se întâmpla ceva cu viața noastră, că plecăm cu toții, pe rând, spre mai bine. Ne aliniau ca la armată, stăteam drepți, iar persoana care făcea adopția se uita la noi ca la animale. Noi nu știam pe cine va alege.”, a declarat Zanni.