27 oct. 2021 | 15:29

Ce a descoperit un medic din Timișoara la plămânii celor vaccinați: ”Am observat o diferență însemnată”

News
Ce a descoperit un medic din Timișoara la plămânii celor vaccinați: ”Am observat o diferență însemnată”
Ce descoperire a fost făcută de un medic din Timișoara

Mulți își pun diferite întrebări cu privire la impactul pe care îl are virusul Covid-19 asupra corpului. Un medic din Timișoara a analizat plămânii persoanelor care au ales să se imunizeze cu serul anti-Covid-19 și a explicat ce diferențe există între oamenii vaccinați și nevaccinați.

Dezvăluiri noi făcute de un medic. Ce trebuie să știe toți românii

Diana Manolescu, directorul medical din cadrul Spitalului de Boli Infecţioase ‘Victor Babeş’ din Timişoara a transmis că există o diferență însemnată atunci când vine vorba despre plămânii persoanelor vaccinate dacă se face o comparație cu oamenii care nu s-au imunizat cu serul anti-Covid-19.

Medicul a mărturisit că persoanele vaccinate care s-au infectat cu virusul nemilos nu au fost afectate pulmonar, însă acest lucru nu se poate spune și despre personaele nevaccinate. Diana Manolescu a explicat ce pot să pățească oamenii care se infectează cu Covid-19.

„Am observat o diferenţă însemnată, din punct de vedere imagistic, între plămânii unui pacient vaccinat împotriva SARS-CoV-2 şi cei ai unui pacient nevaccinat.

La peste 95 la sută dintre persoanele vaccinate, care fac totuşi o infecţie COVID-19, nu există o afectare pulmonară, în timp ce, în cazul bolnavilor nevaccinați, începe de la 30-40 la sută şi poate creşte, într-un interval extrem de scurt, uneori chiar şi de câteva ore, până la 70-80, şi chiar 85 la sută.”, a declarat medicul Diana Manolescu, potrivit știrileprotv.ro.

„Singura soluție este vaccinarea”

De asemenea, Diana Manolescu a transmis un avertisement sumbru. Medicul a explicat că unele leziuni pulmonare pot să afecteze grav pacientul, ba chiar să ducă la deces. Directorul medical a punctat că singura soluție de a scăpa de astfel de probleme dureroase este vaccinarea.

„Nu de puţine ori, din păcate, aceste leziuni pulmonare devin incompatibile cu viaţa. Singură soluţie este vaccinarea.”, a adăugat Diana Manolescu.

Ce transmit medicii

De asemenea, șeful personalului de la Deer Valley Medical Center, medicul Sam Durrani, a declarat că scanările tomografice ale unei persoane nevaccinate arată că plămânii sunt congestionați pentru că fluxul de oxigen în corp a fost limitat.

„Dacă aveți un pacient vaccinat care vine la urgență cu o infecție virulentă, care poate are o oarecare dificultăți de respirație și facem o scanare CT, nu sunt nici pe departe la fel de rău ca pacienții nevaccinati.

Chiar și la infecțiile noi care ajung să facă pneumonie, scanările tomografice nu au fost la fel de rele ca cele ale pacienților nevaccinați.”, a declarat Dr. Sam Durrani, potrivit publicației Mirror.

Parteneri
BREAKING NEWS! Florin Piersic a fost transportat de urgență la București! Primele imagini, după ce infecția a ajuns în tot corpul
Redactia.ro
3 zodii care au șanse să câștige la Loto în această lună. Se pare că norocul este de partea lor
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
Revenire de senzație pentru Chefi. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au început
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
Pot rămâne FĂRĂ LOCUINȚĂ în orice moment. Pericol total pentru zeci de mii de oameni din ROMÂNIA
Capital.ro
Orașul în care Primăria transformă o baltă în parc cu 20 de milioane de euro. Urmează exproprierile!
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Se ADAUGĂ VECHIME în muncă! SCHIMBAREA de la PENSIE
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro