Cum arată plămânii unei persoane vaccinate și cu covid, față de una nevaccinată. Diferența e uriașă

Cum arată plămânii unei persoane vaccinate și cu covid, față de una nevaccinată. Diferența e uriașă
Cercetări amănunțite au constatat că există o diferență semnificativă între plămânii celor vaccinați covid și cei nevaccinati.

Cercetări amănunțite au constatat că există o diferență semnificativă între plămânii celor vaccinați covid și cei nevaccinati. Pacienții vaccinați care sunt infectați au mai mult aer care intră în plămâni. La scanările tomografice au putut vedea cea mai mare parte a plămânilor colorați în negru.

La scanările tomografice diferențe între plămânii pacienților infectați și neinfectați

Razele X (scanările tomografice) sunt un tip de radiație numit unde electromagnetice. Scanările tomografice creează imagini ale interiorului corpului uman. Imaginile arată părțile corpului în diferite nuanțe de alb și negru.  Calciul din oase absoarbe cel mai mult razele X, astfel încât oasele par albe. Grăsimea și alte țesuturi moi absorb mai puțin și apar de culoare gri.

La scanările tomografice au fost dezvăluite diferențe puternice dintre plămânii celor care au primit vaccinul Covid și cei care nu au fost vaccinați. Scanările tomografice arată impactul șocant pe care îl are virusul asupra organelor interne ale oamenilor. Medicii spun că persoanele nevaccinate sunt cele care „se îmbolnăvesc cu adevărat”.

„Singurii oameni care se îmbolnăvesc cu adevărat sunt cei care nu sunt vaccinați. Ei necesită adesea ventilație și oxigen.

Am constat asta, în special, la scanările tomografice cu adevărat profunde pe care le vedem.”, a declarat Dr. Sam Durrani, șeful personalului la Deer Valley Medical Center.

Pacienții vaccinați care sunt infectați cu Covid au mai mult aer care intră în plămâni. Pe scanările tomografice s-a văzut că cea mai mare parte a plămânilor era colorată în negru. Asta înseamnă că plămânii sunt afectați foarte puțin sau deloc.

„La o persoană nevaccinată arată că plămânii sunt foarte congestionați”

Scanările tomografice de la o persoană nevaccinată arată că plămânii sunt foarte congestionați. Asta se datorează limitării fluxul de oxigen în întregul corp. Vaccinurile au avut succes în prevenirea îmbolnăvirilor severe și a decesului la majoritatea persoanelor care iau Covid. Dar nu va funcționa pentru unii. Unii oameni cu două doze vor ajunge în continuare în spital cu Covid. Vor fi cu un nivel mult mai scăzut de plămâni congestionați în comparație cu cei fără protecție împotriva vaccinului.

„Dacă aveți un pacient vaccinat care vine la urgență cu o infecție virulentă, care poate are o oarecare dificultăți de respirație și facem o scanare CT, nu sunt nici pe departe la fel de rău ca pacienții nevaccinati.

Chiar și la infecțiile noi care ajung să facă pneumonie, scanările tomografice nu au fost la fel de rele ca cele ale pacienților nevaccinați.”, a mai declarat Dr Durrani, confomr publicației Mirror.

Diferente Plamani vaccinat vs nevaccinat
Cum arată plămânii unei persoane vaccinate și cu covid, față de una nevaccinată

Datele de la Centers for Disease Control and Prevention (CDC) din SUA arată că riscul de a muri din cauza Covid este de 11 ori mai mare pentru adulții nevaccinati decât cei care au fost inoculați. În Anglia, doar 1% din totalul deceselor cauzate de Covid-19 apar la cei care au fost complet vaccinați.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI