20 sept. 2021 | 09:59

Ce a descoperit Dani Oțil în doar 10 zile de când are bebeluș, de fapt. Și soția lui a fost uimită total

Monden
Ce a descoperit Dani Oțil în doar 10 zile de când are bebeluș, de fapt. Și soția lui a fost uimită total
Ce a descoperit Dani Oțil în doar 10 zile de când are bebeluș, de fapt

Dani Oțil este un bărbat împlinit. Acesta a devenit tătic de curând și deja și-a intrat în rol cum se cuvine. El a mărturisit că și-a scos ieri pentru prima dată bebelușul afară, însă gestul său a creat iar ”vâlvă” printre internauți.

Ce a descoperit Dani Oțil în doar 10 zile de când are bebeluș, de fapt

Dani Oțil și soția sa au făcut o plimbare pe-afară cu bebelușul lor, iar fanii acestora au ținut să le atragă atenția asupra acestui lucru.

”Am de zece zile bebeluș și mi-am dat seama ca există mulți ”specialiști” în neonatologie pe rețelele de socializare. M-au întrebat unii de ce am scos copilul afară? Că cică e prea devreme.

Cică 2-3 luni să nu îl scoți. Ieri am scos pentru prima dată bebelușul afară. Nici bine nu a pus soția un story pe Instagram, că o fană în loc să îi scrie prietenei ei că ia uite-o și p-asta scoate copilul așa devreme afară, i-a scris, de fapt, Gabrielei”, a zis Dani Oțil în ediția de azi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Dani Oțil a vorbit și despre prima noapte petrecută cu bebelușul acasă.

”Prima noapte cu bebelușul acasă. Am dormit cam cât dormi când ești student și îți aduci iubita la cămin, dar stai în cameră cu încă patru băieți. S-a tras de ț**ă, s-a pleoșcăit, nu s-a urlat, dar nici nu s-a întâmplat mare lucru”, a fost mesajul postat de Dani Oțil pe rețelele de socializare.

Dani Oțil, scrisoare emoționantă pentru fiul său

Gabriela Prisăcariu a născut pe data de 11 septembrie. Acesta a spus pe rețelele de socializare că a născut prin cezariană.

„Profit de faptul că bebe e la ultimul control plecat. Astăzi ne externăm. Abia așteptăm! Vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele. Nu mă așteptam să fie atât de multe. Pentru că am tot primit diverse întrebări, o să vă povestesc puțin aici despre cum a decurs toată nașterea. Am născut vineri seara, pe 10, la ora 10.30, prin cezariană, nu stau să explic ce și de ce nu am născut natural, sunt niște lucruri intime. Bebelușul este sănătos”, a notat Gabriela Prisăcariu.

Imediat după nașterea fiului său, Dani Oțil i scris o scrisoare emoționantă fiului său:

”Dragul meu „Cârcel” sau „Mâini de bătrânel”,
Nu ma apuc acu sa iti scriu mult, pt ca am mai scris acum 10 ani o scrisoare si 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă…? Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați.

Ar suna prost amândouă si nu vreau sa te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pt asta. Iti las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani sa dai scroll juma de ora pana ajungi la postare si sa înțelegi starea noastră, cat de mult te-am dorit, dar si panica ce ne-a cuprins. (…).”

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro