Fotografia lui Dani Oțil cu bebelușul, val de comentarii negative: ‘Îi strâmbi coloana’

Fotografia lui Dani Oțil cu bebelușul, val de comentarii negative: ‘Îi strâmbi coloana’
A fost linșat public pentru gestul lui

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc cele mai frumoase momente din viața lor. Cei doi au devenit recent părinți și învață din mers tot ce e de făcut pentru ca băiețelul lor să crească armonios.

Fotografie emoționantă cu prezentatorul de la Neatza și băiețelul lui

Cei doi și-au luat deja rolul de părinți în serios și se minunează în fiecare zi de puiul de om pe care l-au adus pe lume. Ca un tătic modern ce e, Dani Oțil s-a fotografiat ținându-și copilul la piept într-un portbebe, în timp ce în mână ține telecomanda de la consola de jocuri video.

Fotografia este una care îl reprezintă pe prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani, iar asta se poate vedea și după numărul de aprecieri pe care l-a adunat.

Nu mai puțin de 21.000 de oameni au apăsat butonul de like. În plus, peste 800 de oameni au avut ceva de comentat. În timp ce unii l-au felicitat pe Dani Oțil pentru venirea pe lume a băiețelului său, alții l-au criticat dur.

Dani Oțil, luat la rost pe internet

Internauții i-au transmis lui Dani că nu așa se ține copilul.

„Nu- l tine așa, îi curbezi coloana vertebrală, ia- l în brate pe umăr cu mîna bine sprijinită pe spatele lui ,e emoțional să- i asculți inima bătînd lîngă a ta/

Nu Dani este prea crud nu faceți greșeli din prea mult drag de bebe lasă l la orizontal. scuze/ Să-ți trăiască, dar totuși e micuț sa stea asa zic mai bine ar în pătuț, sănătate și numai bine! / Nu este o poziție tocmai bună pt. copil!/ Pentru o poză ,două merge ! DAR NU -L învățați în brațe că o să vă pară rău ! Asa cât este de mic știe să profite de iubirea părinților .SUCCES !”/

  Sa fie sanätos, dar, nu-i cazul sa-l chinui asa la nici o saptamanam nu-i corect si nici sanatos !”, sunt doar câteva dintre comentariile critice pe care le-a primit proaspătul tătic.

Așadar, așa cum era de așteptat, subiectul a provocat o discuție interminabilă. În timp ce unii spun că nu este bine să ții copilul într-un astfel de marsupiu, ceilalți spun că este bine pentru micuț.

Toată lumea și-a dat cu părerea despre ce e mai bine pentru nou-născut, iar puțini sunt cei care s-au rezumat la a aprecia fotografia sau a îl felicita pe prezentator pentru noua postură.

Gabriela Prisăcariu Oțil a născut un băiețel

Gabriela Prisăcariu a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, în urmă cu câteva zile.

„Am reușit să mă dezmeticesc puțin și profit de faptul că bebe este la ultimul control înainte de plecare. Astăzi ne externăm.

Mergem acasă și abia aștept. Vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele. Nu mă așteptam să fie atât de multe. Pentru că am primit diverse întrebări, o să vă povestesc puțin cum a decurs toată nașterea”, a fost mesajul vedetei.