Cum arată Gabriela Prisăcariu după ce a născut. Soția lui Dani Oțil a avut curaj să se pozeze la doar o zi

Cum arată Gabriela Prisăcariu după ce a născut. Soția lui Dani Oțil a avut curaj să se pozeze la doar o zi
Gabriela Prisacariu, prima imagine impreuna cu baietelul ei

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au devenit fericiții părinți ai unui băiețel de nota 10. Simpaticul matinal și frumoasa lui soție sunt în culmea fericirii, iar blondina a împărtășit prima fotografie cu ea și bebelușul ei, iar fanii de pe Instagram s-au topit de dragul lor.

Gabriela Prisăcariu, prima imagine cu ea și bebelușul ei

Dani Oțil se consideră cel mai fericit și norocos bărbat de pe planetă. Acum câteva zile, soția lui Gabriela Prisăcariu a născut un băiețel sănătos, de nota 10. În ultimele două săptămâni, topmodelul și vedeta de la Antena 1 au numărat zilele până când aveau să-l țină în brațe pe fiul lor mult iubit.

Pe parcursul sarcinii, Gabriela Prisăcariu și-a ținut la curent urmăritorii de pe Instagram cu toate detalii privind sarcina sa. De la alegerea culorii de vopsea din camera copilului până la poftele pe care frumoasa mămică le-a avut în ultimele 9 luni, soția lui Dani Oțil le-a mai făcut încă o bucurie prietenilor săi virtuali.

După fotografia pe care a postat-o Dani Oțil pe Instagram, în care-l ține în brațe pe fiul său, Gabriela Prisăcariu a împărtășit cu urmăritorii ei prima fotografie în care apare alături de bebelușul ei, pe patul de spital. Internauții s-au topit atunci când au văzut poza, trimițându-i zeci de mesaje de felicitări.

Dani Oțil, dedicație superbă către fiul său

Emoționat, Dani Oțil i-a dedicat o scrisoare deschisă fiului său pe care-l alintă Cârcel, mesaj care i-a impresionat pe admiratorii prezentatorului de la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani.

Dragul meu „Cârcel” sau „Mâini de bătrânel”,
Nu ma apuc acu sa iti scriu mult, pt ca am mai scris acum 10 ani o scrisoare si 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă…🙄 Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați.

Ar suna prost amândouă si nu vreau sa te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pt asta. Iti las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani sa dai scroll juma de ora pana ajungi la postare si sa înțelegi starea noastră, cat de mult te-am dorit, dar si panica ce ne-a cuprins.

Dar, daca părinții mei, care au muls si vaca, au terminat si facultate s-au descurcat cu mine… Eu zic ca reușim ceva. As vrea sa fiu cu tine macar la fel de bun cum au fost ei cu mine.
Tu ești fragil acum, dar promit sa te fac puternic si rezistent… Pt ca in scurt timp eu voi fi cel fragil(vârsta mea nu e de ședințe cu părinții ci cu bunicii).”, a sunat mesajul lui Dani Oțil pentru fiul său.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI