Câți copii are Horia Brenciu. Artistul și soția lui au înfiat un băiat. Cum arată familia lor

Câți copii are Horia Brenciu

Horia Brenciu, spumosul jurat de la ”Vocea României”, este un familist convins. Artistul și soția lui au înfiat un băiat. Câți copii au și cum arată familia lor?

Câți copii are Horia Brenciu?

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu trăiesc o poveste frumoasă de iubire de mai bine de opt ani. Celebrul artist, jurat la ”Vocea României”, are o familie minunată, formată din patru copii, trei fete și un băiat, dintre care doar unul este biologic.  Prea puțin contează, căci iubirea tot în mod egal și-o împarte. Alice și Horia Brenciu o au împreună pe Mina, o fetiță de 7 ani.

Soția interpretului mai are două fete din căsniciile anterioare.  Numai bine, căci Horia Brenciu mereu și-a dorit o familie numeroasă, tocmai de aceea crede că destinul se creează. De altfel, artistul a declarat și că oricând ar fi binevenit în familie și un alt copil.

Câți copiii are Horia Brenciu. Artistul și soția lui au înfiat un băiat. Cum arată familia lor
Familia lui Horia Brenciu

„Eu cred că destinul nostru se și creează. Cred eu că destinul meu a fost ca la 46 de ani să mă bucur de această familie: cele trei fete ale mele și băiatul meu, alături de soția mea. Mai cred că viitorul este deschis oricăror întâmplări. Oricând un copil, fată sau băiat, ar fi binevenit în familia mea”, a spus Horia Brenciu.

Horia Brenciu: ”Mi-am dorit mulți moștenitori”

Unul dintre motivele pentru care a visat dintotdeauna la o familie mare a fost legat de sărbători, oricare dintre ele, și sentimentul unei case pline de oameni, mari și mici, și veselie. Un altul a constant în faptul că altfel trece timpul pentru un om plin de ”bogății”.

„Mi-am dorit mulți moștenitori, să mă bucur de ei și chiar să fac ori excursii, ori să mă întâlnesc la Paște sau Crăciun, să mă bucur de sărbători împreună cu ei. Gândește-te că dacă ai sta singur sau chiar cu cineva într-o casă poate că lucrurile s-au duce, timpul s-ar scurge mai greu. În momentul de față abia aștept să o îmbrățișez pe soția mea pentru că nu avem timp altfel. E o chestie interesantă”, a declarat juratul de la Vocea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI