Vocea României, 13 septembrie 2019, PRO TV. Horia Brenciu și Tudor Chirilă își aduc acuzații grave

Vocea României, 13 septembrie 2019. Horia Brenciu și Tudor Chirilă, acuzații grave

Ediția de la Vocea României din 13 septembrie a adus un nou conflict între Tudor Chirilă și Horia Brenciu. Nici nu a început bine noul sezon că cei doi artiști deja își scot peri albi unul altuia din cauza părerilor diferite. De data aceasta, pare a fi un conflict care se aruncă puțin cam mult în zona personală. Ce au avut cei doi să-și reproșeze și cum a început totul?

Conflict de proporții la Vocea României! Ediția din 13 septembrie a șocat

Episodul de azi, 13 septembrie, a adus un conflict de proporții la Vocea României. Tudor Chirilă și Horia Brenciu nu se lasă și se contrazic la sânge pentru părerile lor, desigur..împărțite. Totul a pornit de la muzică și s-a sfârșit cam personal. Tudor i-a reproșat astfel: „Cover-urile nu sunt sursă de progres. Care e proporția de cântece originale în spectacolul tău de la Sala Palatului?”.

Brenciu i-a replicat că: „Ai fost la vreun concert de-al meu? Tu nu știi spectacolele mele. Eu știu spectacolele tale mai mult decât le știi tu!” Departe de a se termina dialogul în contradictoriu, pentru că Tudor i-a mai spus artistului că: „Horia, tu trăiești din cover-uri, nu din muzică originală. Cânți la nunți și la botezuri? Da! Atunci lasă-mă în pace”.

Vocea Românieie, episod 13 septembrie. Conflic de proproții între Brenciu și Chirilă
Vocea Românieie, episod 13 septembrie. Conflic de proproții între Brenciu și Chirilă

Brenciu, de neoprit în sezonul nou

Horia Brenciu a reintrat în forță în noul sezon de la Vocea României. Acesta a venit plin de entuziasm, fericire și pozitivitate pentru a convinge câți mai mulți din cei mai buni veniți pe scena marelui show să vină la el în echipă, lucru pe care îl reușește și în seara asta.

„Revenirea la Vocea României este neaşteptată, binevenită şi, recunosc, emoţionantă (…) Voi căuta o voce nouă, plină de viaţă, o voce care să-mi aducă cel de-al treilea titlu”
Horia Brenciu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI