Vocea României, LIVE TEXT, vineri, 20 septembrie 2019, la PRO TV. Smiley, vrăjit de duetul acestor surori

Vocea României, LIVE TEXT, vineri, 20 septembrie 2019, la PRO TV. Smiley, vrăjit de duetul acestor surori
Vocea României, LIVE TEXT, vineri, 20 septembrie 2019, la PRO TV

LIVE TEXT, ”Vocea României”, vineri, 20 septembrie 2019, de la ora 20:30. În cea de-a treia ediție de audiții pe nevăzute, se anunță o surpriză de proporții. Jurații vor avea parte de o premieră.

UPDATE: Andreea Ciocoi a întors toate cele patru scaune și i-a făcut pe antrenori să se lupte pentru ea. A ales Chirilă!

UPDATE: Renee Santana, nepoata lui Carlos Santana, a avut un moment de excepție pe scena talentelor. În final, a ajuns la Smiley.

UPDATE:  Maria Crăciun, scufița roșie a show-ului, a convins-o pe Irina că merită un loc în echipa ei.

UPDATE: Maria Farcaș a întors patru scaune, l-a ales pe Brenciu.

UPDATE: Adriana Simionescu a venit la Vocea pentru a demonstra că este mai mult decât ”fiica lui Minune”. Tânăra l-a făcut pe Horia să se întoarcă.

UPDATE: Chris Tapo a ajuns în familia lui Brenciu.

UPDATE: Cristina Dima a considerat că muzica lui Beth Hart se pliază pe stilul Irinei Rimes.

UPDATE: Premiera serii, Viana și Cristiana Deliu. Două voci au întors două scaune: Smiley și Horia Brenciu.

UPDATE: Daniela Răduică  i-a întors pe Smiley și Irina Rimes cu  piesa Aurei Urziceanu – Mai rămâi și nu pleca iubirea mea.

Ai AICI momentele de la ”Vocea României” din seara de vineri, 20 septembrie.

UPDATE: Gabriel Bîscoveanu, primul concurent din această ediție, a cântat ”Shawn Mendes – In My Blood”.

Pe scena Vocii a sosit Adriana, fiica cea mică a lui Adrian Minune. Cu sora sa, Karmen, plângând timp în care mezina familiei a cântat. Când muzica s-a oprit, jurații au început să o descoasă de tânără. Cel care a avut cele mai multe de spus legat de prestația sa a fost solistul trupei Vama – Cum a reacționat Tudor Chirilă când a văzut că fiica lui Adrian Minune a venit la Vocea României.

Vocea României, LIVE TEXT, vineri, 20 septembrie 2019, la PRO TV

Încă puțin și competiția de voci începe! Vineri, 20 septembrie, de la ora 20:30, se anunță declarații de dragoste, zâmbete, voie bună, dar și o premieră. Concurenții sunt porniți să întoarcă toate scaunele și să își facă loc în echipa unuia dintre cei patru antrenori de voci: Irina Rimes, Horia Brenciu, Smiley și Tudor Chirilă. Fiecare dintre ei va apăsa butonul pentru vocile puternice ori cele care li se par speciale.

Premiera din cea de-a treia ediție de audiții pe nevăzute constă într-un duet pus în scenă de două surori. Fetele și-au propus să facă pasul spre competiția de voci pentru a-și demonstra talentul. Imediat ce ele încep să cânte, jurații vor rămâne uluiți, dar și intrigați de necunoscută, căci de pe scenă nu se mai aude ca odinioară doar o voce din spatele lor. Clar este că pe Smiley îl vor cuceri.

Karmen Simionescu, apariție inedită la Vocea

O altă apariție de pe scena Vocii, care îi va lăsa pe jurați cu gura căscată, va fi și Karmen Simionescu. Artista, deja celebră, va fi una dintre invitații inediți ai show-ului. Despre evoluția ei la Vocea se știe deja că a fost impresionantă. A venit, a cântat și a impresionat.

Vocea României, LIVE TEXT, vineri, 20 septembrie 2019, la PRO TV. Smiley, vrăjit de duetul acestor surori
Karmen Simionescu va păși în curând pe scena show-ului ”Vocea României”, va impresiona și va intra în echipa lui Horia Brenciu

De asemenea, se cunoaște și faptul că interpreta va fi parte a echipei lui Brenciu. Karmen Simionescu se alătură artiștilor care au mai urcat pe scena de la ”Vocea României” de-a lungul timpului, cum ar fi Tavi Clonda, Emilia Dorobanțu și Tavi Clonda.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI