25 oct. 2024 | 15:15

Câți bani îți cere Mihai Trăistariu ca să-ți cânte de Revelion. Artistul strânge bani cu sacii

Diverse
Câți bani îți cere Mihai Trăistariu ca să-ți cânte de Revelion. Artistul strânge bani cu sacii
„Am concerte, mai multe ca niciodată”

Mai sunt aproximativ 2 luni până la finalul anului, iar mulți organizatori de evenimente fie au stabilit de mult cine, ce va cânta, sau acum bat palma cu artiști, pentru Revelionul 2025. Printre artiștii ceruți la petrecerile din noaptea dintre ani, este și Mihai Trăistariu, iar artistul strânge bani cu sacii. Recent s-a aflat, de fapt, câți bani îți cere Mihai Trăistariu ca să-ți cânte de Revelion, acesta spunând că este vorba de un tarif fix.

Evenimentele de Revelion 2025, cu artiști și petreceri pe cinste

Mai avem puțin până la finalul acestui an, unul deloc lipsit de evenimente dure și importante. Ne apropiem cu pași repezi de Revelion 2025, și majoritatea sperăm ca anul care vine să fie unul mai bun.

Cât costă o noapte de cazare la apartamentele lui Mihai Trăistariu de pe litoral “Mai ieftin nu găsești”. Afacerea îi merge bine, și-a mai achiziționat o locuință de lux EXCLUSIV

„Eu sunt un norocos in privința turismului”

Printre cei care se așteaptă la câștiguri importante în Noaptea de Revelion, sunt, pe de-o parte organizatorii de evenimente specifice, pe de alta artiștii care vor avea apariții în cadrul acestora. Dacă în cazul unor organizatori, s-au stabilit deja de ceva vreme cine va cânta, precum și care sunt onorariile, în cazul altora, de-abia de-acum în colo încep negocierile.

Indiferent cum ar fi situația, cert este că vor o serie întreagă de evenimente și petreceri, cu artiști importanți ai momentului, și nu pe sume mici, în Noaptea de Revelion. Printre ei, ca în fiecare an, și Mihai Trăistariu va avea apariții în noaptea dintre ani.

Câți bani îți cere Mihai Trăistariu ca să-ți cânte de Revelion

Recent, artistul avea să vorbească despre angajamentele pe care le-a semnat deja pentru Revelion 2025, precizând că pentru o apariție pe scenă are un tarif fix, vorbind despre cel puțin 10.000 de euro.

Mihai Traistariu, dezvaluiri despre Eurovision 2024

Mihai Traistariu, dezvaluiri despre Eurovision 2024

Din cele spuse de artist, Mihai Trăistariu va avea o serie de apariții în resorturile de pe Valea Prahovei în noaptea de 31 decembrie, asta însemnând că artistul strânge bani cu sacii.

„Anul acesta o să cânt numai la Sinaia, am concerte, mai multe ca niciodată. Îmi convine să merg acolo, pentru că fac mai mulți bani așa.

De vreo 10 ani, tot cânt de Revelion la Sinaia, unde, în timp, s-au legat invitațiile, pe la resorturi, hoteluri, restaurante. Îmi convine să fie toate într-un loc, într-o stațiune, ca să nu stau pe drumuri prin țară, de Revelion.

Scot cam 10.000 de euro, din toate recitalurile susținute în Sinaia”, a declarat Mihai Trăistariu, în dialogul cu Simona Ecovoiu, pentru Click!

Artistul strânge bani cu sacii, pentru un recital de 45 de minute

Tot din același dialog cu publicația citată, aflăm că artistul cere pentru fiecare recital, și nu mai mult de 45 de minute, 1.500 de euro, precizând că este același preț indiferent unde este chemat să cânte.

Cât a slăbit Mihai Trăistariu în 2023. Dieta pe care a folosit-o: ‘Am învățat de la o fostă iubită EXCLUSIV’

Cât a slăbit Mihai Trăistariu

De altfel, conform artistului, acest onorariu, unii ar spune decent, este același din 2006, după participarea sa la Eurovisionul de atunci:

„Eu cer întotdeauna 1.500 de euro, indiferent unde cânt, că e în România, Bulgaria sau în oricare altă țară.

Aceștia sunt banii, e tarif fix, atât costă prezența mea pe scenă la evenimente. Zilele acestea, voi fi în juriul unui festival muzical din Bulgaria, unde voi și cânta, la gală, dar tot 1.500 de euro cer. Am acest onorariu, din 2006, de când am câștigat locul 4, la Eurovision, cu piesa „Tornero”.

Cânt și muzică ușoară, și populară, am un program cu toate genurile muzicale, pentru toate gusturile. Lumea vrea și să danseze, să încingă hora, la petreceri!”, mai spune artistul.

Mihai Trăistariu spune că pentru el acest an a fost unul bun, reușind să strângă bani frumoși, atât din afacerea din turism, dar și din aparițiile sale la diferite evenimente, artistul spunând că a reușit să strângă aproximatriv 200.000 de euro, iar concluzia finală era că „Mi s-a părut cel mai bun an, cam la nivelul celui din 2018”.

Parteneri
Cine este românul care și-a zidit iubita într-un perete dintr-un bar din Germania. Detalii cutremurătoare despre acest caz
Redactia.ro
O nouă monedă va fi introdusă de BNR! Cât va costa și ce personaj important din istoria României se află pe bani
Click.ro
Putin: Oricare ar fi rezultatul războiului din Ucraina, el trebuie să fie în favoarea Rusiei. „O spun deschis, fără nicio rușine”
Digi24
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
'Câtă lipsă de bun simț, educație, cât prost gust'. Alina Ceușan, criticată dur de Oana Pellea. Ce a făcut influencerița
Unica.ro
Mititelu Junior și-a schimbat mașina. Culmea, cu una care îi amintește de fosta iubită
EVZ.ro
Laura Crișan ar fi vrut să incendieze casa moștenită de la familia ei! Declarațiile halucinante ale unui martor: ”Pentru a scăpa de...”
Spynews
Intră banii direct în contul românilor! Cine va primi minim 500 de lei de la stat
Capital.ro
Oana Pellea, scoasă din sărite de gestul făcut de Alina Ceușan: „Dizgrațios, nesimțită postare”
Avantaje
CUTREMUR în România! ORAȘUL unde s-a SIMȚIT cel mai PUTERNIC
Mediaflux
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Cum a început povestea de dragoste dintre Levent Sali și iubita Dalia. Cei doi sunt în centrul unui scandal uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro