20 dec. 2023 | 20:11

Artiștii care au refuzat mii de euro de sărbători. Nu vor să urce pe scenă: ”Să mă caute după Revelion!” EXCLUSIV

Monden
Artiștii care au refuzat mii de euro de sărbători. Nu vor să urce pe scenă: ”Să mă caute după Revelion!” EXCLUSIV
Artiștii care au refuzat să cânte de sărbătorile de iarnă 2023-2024. Ce au declarat aceștia, exclusiv pentru Playtech Știri.

De Sărbători, deși onorariile vedetelor se dublează, tot mai mulți artiști refuză tentantele oferte, în valoare de mii de euro. În exclusivitate pentru Playtech Știri, soliștii Elena Merișoreanu și Constantin Enceanu au explicat de ce nu vor urca pe scenă de Crăciun, în timp ce Sofia Vicoveanca, Raluca Angel și Răzvan Popescu au declinat invitațiile la Revelion 2024.

Elena Merișoreanu: ”Ai mei vor să fim împreună, de Crăciun”

Solista Elena Merișoreanu a avut o invitație tentantă, de Crăciun, în străinătate, însă familia a somat-o să rămână de data aceasta acasă, pentru a petrece împreună sărbătoarea, așa cum cere tradiția:

”De Crăciun, nu mi-am luat nimic concerte, deși m-au sunat de la Londra, să cânt acolo. Ai mei nu sunt de acord, au spus că sunt zilele familiei și că ar fi frumos să stăm împreună.

Am fost ani la rând plecată. Au și ei dreptate. Vom petrece, ne vom împărți daruri în jurul mesei cu sarmale, piftie și cozonac”.

De Revelion însă, Elena Merișoreanu va cânta în câteva localuri din București, iar pe 1 ianuarie 2024 va cânta în două hoteluri din Sinaia.

Constantin Enceanu: ”Crăciunul este o sărbătoare pentru familie”

În ceea ce-l privește pe Constantin Enceanu, acesta susține că el din principiu nu este de acord să urce pe scenă, de Crăciun, preferând căldura căminului, alături de soție, fiică și nepoți:

”Vă spun sincer că niciodată nu plec de acasă de Crăciun. Această mare sărbătoare este pentru familie. Nu cânt de Crăciun, indiferent câți bani mi s-ar oferi! Am refuzat, chiar dacă mi s-a propus chiar și dublul onorariului meu.

Le-am zis că refuz, că vreau să fiu acasă, să stau cu soția, cu copiii, cu nepoții la masă, să fim împreună, să ne bucurăm de sărbători, așa cum e tradiția. De Revelion însă, voi cânta la Târgu-Jiu la câteva petreceri”.

Citește și: Câți bani cere Constantin Enceanu, ca să-ți cânte o oră la nuntă, în 2023: ”Dau factură, nu cânt la negru!”. De ce nu vrea să se pensioneze EXCLUSIV

Sofia Vicoveanca ia o pauză: ”Să mă caute după Revelion!”

Sofia Vicoveanca, solista de muzică populară cu o carieră muzicală de 62 de ani, susține că, de sărbători, preferă să se odihnească acasă, la căldură, fără să mai aibă grija transportului în plină iarnă și a emoțiilor inerente de pe scenă.

”Nu mai plec de acasă de sărbători. Vreau să mă odihnesc. Am avut o lună decembrie plină, din punct de vedere artistic, cu multe concerte în toată țara, Acum vreau să stau în tihnă, în apartamentul meu din Suceava.

De sărbători, stau acasă, clar! După aceea, de prin ianuarie, mai vedem ce și cum. Să mă caute după Revelion!”, a declarat ea exclusiv pentru Playtech Știri.

Răzvan Popescu, Radio ZU: ”Sunt momente din viață”

Răzvan Popescu, vedetă Radio ZU, dar și prezentator de evenimente, a refuzat toate ofertele pentru Revelion 2024. El dorește ca măcar de sărbători să fie alături de prieteni și de soția lui, Angela, care adesea l-a însoțit prin țară, stând pe un scăunel, în culise.

”Primele zile le petrec acasă, iar de Revelion nu prezint. Mi-am dat seama că sunt niște momente din viață pe care e bine să le fructifici, să le valorifici. Momentul acela, de miezul nopții, e foarte important să-l petreci alături de cei mai importanți oameni din viață.

Era foarte ciudat ca eu să fiu pe scenă, iar Angela, soția mea, să stea singură, într-un colț, așteptând să treacă intervenția mea. E foarte mișto să petreci timpul cu soția, cu prietenii, cu familia. Nu voi prezenta o vreme. Nu zic niciodată, că nu știi cum te mai învârte viața”, spune el, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Citește și: Cât costă să petreci Revelionul 2024, în localurile vedetelor, din Centrul Vechi. La Delia, te cam ustură la buzunar, Garcea e însă mai milos EXCLUSIV

Raluca Angel petrece cu soțul și cu cei cinci copii

Solista Raluca Angel a menționat, exclusiv pentru Playtech Știri, că dorește ca măcar anul acesta să rămână acasă, alături de soț și de cei cinci copii, să petreacă Crăciunul și Revelionul împreună:

”De Revelion, vreau să mă liniștesc cu familia mea. Anul trecut am cântat la Brașov până dimineața, departe de familie, și parcă nu mi-a fost prea bine sufletește. Anul acesta vreau să fim împreună. Și așa voi intra în studio pentru piese noi imediat după Revelion și voi începe iar cu plecările de acasă, cu pregătirile pentru noi concerte”.

Raluca a făcut parte din trupa Angels, piesele interpretate de ea, acum 20 de ani, ”Zilele trec” și ”Așa-s băieții”, fiind difuzate și în prezent de posturile de radio.

PlaySport
E aproape ILEGAL de fierbinte! S-a iubit nebunește cu Ronaldo și nu s-a știut absolut nimic până acum! Dezvăluie TOT din relație. Cum a agățat-o Cristiano
Ego.ro
Unica IMAGINE care a scăpat pe net cu Carmen Iohannis în costum de baie! Toți au rămas uluiți
Stirile PROTV
Declarație comună: Rusia și China avertizează împotriva războiului nuclear și convin să extindă exercițiile militare
Digisport.ro
FOTO Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez
Adevarul
Superbacteriile care fac șah-mat sistemul medical. Omenirea este tot mai vulnerabilă în fața microorganismelor
BZI.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Spynews.ro
Știrile Antena Stars. Andreea Tonciu nu îi poate refuza nimic fiicei sale, Rebeca. Bruneta recunoaște că o răsfață prea mult: "Îi plac banii..." / VIDEO
Sport.ro
FOTO “Mi s-au oferit 200.000 de euro pe lună pentru a deveni escortă de lux”. Ce s-a întâmplat cu una dintre cele mai de succes sportive
Viva.ro
Scandalul uitat dintre Bianca Drăgușanu și Anamaria Prodan: „Toate deşteptele şi perfectele cu castraveţi în cap au început să...”
Impact.ro
Cântăreața din România care a ajuns să cântărească doar 36 KG! Imagini incredibile cu artista piele și os
Stiri din Lume
AMANTELE care au devenit NEVESTE! Ele au DISTRUS căsniciile barbaților celebri din România
Parteneri
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Redactia.ro
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori
Click.ro
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Vocea.biz
Un băiat de 14 ani a murit după ce a răspuns la o provocare și a mâncat un chips extrem de picant
Digi24
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia ei!
Unica.ro
Ce prevestește șarpele de casă. Superstiții legate de șerpi în casă și în curte
Spynews
UNGURII au luat foc. Au anunțat chiar din România: Nu permitem
Capital.ro
Metoda prin care românii îşi pot reduce creditul cu opt ani. Tot mai mulți apelează la asta
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
Controale majore ale ANAF în ultima perioadă! Anunțul lui Marcel Boloș, ministrul Finanțelor, bagă spaima în români
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Andreea Tonciu nu îi poate refuza nimic fiicei sale, Rebeca. Bruneta recunoaște că o răsfață prea mult: "Îi plac banii..." / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Un întreg oraș e speriat după ce camerele de supraveghere au filmat o creatură bizară în fața grădinii ZOO. Ce poate fi
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro