Câți bani câștigă un shaormar la Socului Kebap. Cei cu experiență iau sume foarte mari

Câți bani câștigă un shaormar la Socului Kebap. Cei cu experiență iau sume foarte mari
Câți bani câștigă un shaormar la Socului Kebap

Nu e deloc treabă ușoară să lucrezi într-o shaormerie, cu atât mai mult cu cât sunt angajatori care își doresc ca un shaormar să poată îndeplini și alte cerințe pe lângă prepararea acestui fel de mâncare tip fast-food. Dar iată cât, câștigă, spre exemplu, un shaormar care lucreaază la Socului Kebap: suma nu e deloc de neglijat.

Ce trebuie să faci ca să lucrezi ca shaormar

Socului kepbap este un restuarant tip fast food. El este situat pe Bulevardul Basarabia, la numărul 45. Este un restaurant apreciat din București, care propune shaorma și kebap făcute din carne proaspătă, la prețuri avantajoase.

De precizat este și că shaormele de la Socului Kebap se remarcă prin faptul că sunt mai mari decât cele de la alte astfe de fast-food-uri,  astfel că dintr-un singur meniu pot mânca și două persoane.

Cei care vor să lucreze ca shoarmari trebuie să știe că în anunțurile de angajare pentru acest post spune că trebuie să ai competenţe şi de casier şi de marketing, şi de negociator, şi de gestionar.

Responsabilități/Cerințe pentru postul de shaormar:

 • prepară produsele specifice de tip fast food și le servește
 • aplică constant și eficient reglementările sanitare și sanitar-veterinare;
 • întreține corespunzător a echipamentele de lucru și semnalează neregulile constatate;
 • preia şi verifică comenzile clienţilor;
 • alege materiile prime necesare preparării produselor şi verifică termenului de valabilitate;
 • dozeazî materiile prime conform standardelor unității;
 • ambalează produsul finit şi servește clienţii
 • eliberează notea de plată şi încasează contravaloarea produselor;
 • soluţionează, în limita competenţei, reclamaţiile clienţilor şi comunică celor pe care nu le poate soluţiona;
 • comportament și aspect îngrijite;
 • promovează serviciile şi produsele oferite.

Câți bani câștigă un shaormar la Socului Kebap

Dacă te întrebi însă și care sunt salariile, ei bine, potrivit anunțurilor, el este unul cât se poate de atractiv, iar la Socului Kebap se pornește de la uma de fiind 5.500 de lei. La suma de 5.500 de lei, se strâng cel putin 100 de om zilnic, cei cu experiență ajung și la la 7.500 de lei, la Socului Kebap.

Jobul de shaormar se adresează în principal persoanelor fără studii, necalificaţilor sau studenţilor sau cei care dornici de un job temporar.

Despre shaorma

Preparatul își are originile în Imperiul Otoman. El a apărut undeva prin secolul al XVIII-lea sau al XIX-lea. Shaorma este un preparat din carne levantină, iar bucăți subțirele de pui, carne de vită, miel sau carne mixtă sunt stivuite într-o formă de con, pe un rotisor vertical. Tehnică ar fi fost folosită mai întâi în prepararea kebap-urilor, iar mai apoi a dus către shaorma.

Urmăriți Playtech.ro și pe