Ce salarii le dă Daniel Dineș angajaților săi de la UiPath

Ce salarii le dă Daniel Dineș angajaților săi de la UiPath
Cu cât îi plătește Daniel Dineș pe angajații UiPath

UiPath este o companie americană de software global pentru automatizarea proceselor robotizate fondată în România de doi români: Daniel Dineș și Marius Tîrcă și care are sediul în New York. Este prezntă la nivel mondial, în 25 de țări. Iată ce salarii le dă Daniel Dineș angajaților săi de la UiPath.

Compania UiPath – salariile pe care le oferă Daniel Dineș angajaților săi

Salariile angajaților de la compania UiPath variază în funcție de postul ocupat, de efortul depus de către angajați, dar și în funcție de vechimea acestora. Iată ce salarii au angajații de la compania UiPath, potrivit site-ului undelucrăm.ro.

Salarii angajați UiPath – Manager

Un angajat de la compania UiPath, din București, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 8 ani pe funcția de Manager, încasează un salariu net lunar de 11.700 lei. La acesta se adaugă și tichete de masă în valoare de 400 de lei pe lună, precum și bonusuri stoc în valoare de 30000 de lei anual.

Salarii angajați UiPath – RPA Developer

Un angajat de la compania UiPath, din București, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 7 ani pe funcția de RPA Developer, încasează un salariu net lunar de 11.000 lei.

Salarii angajați UiPath – Learning & Development Specialist

Un angajat de la compania UiPath, din București, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 5 ani pe funcția de Learning & Development Specialist, încasează un salariu net lunar de 5.000 lei.

La acesta se adaugă și tichete de masă în valoare de 500 de lei pe lună, precum și alte bonusuri în valoare de 350 de lei lunar și un bonus anula în valoare de 5.000 de lei.

Salarii angajați UiPath – Software Engineer

Un angajat de la compania UiPath, din București, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 5 ani pe funcția de Software Engineer, încasează un salariu net lunar de 12.000 lei.

Salarii angajați UiPath – Senior Software Developer

Un angajat de la compania UiPath, din Jucu, Cluj, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 10 ani pe funcția de Senior Software Developer, încasează un salariu net lunar de 16.000 lei.

La acesta se adaugă și tichete de masă în valoare de 400 de lei pe lună, precum și alte bonusuri în valoare de 20000 de lei anual.

Salarii angajați UiPath – Product Support Engineer

Un angajat de la compania UiPath, din București, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 10 ani pe funcția de Product Support Engineer încasează un salariu net lunar de 12.000 lei.

La acesta se adaugă și tichete de masă în valoare de 385 de lei pe lună, precum și bonusuri stoc în valoare de 7.500 de lei anual. La toate acestea se adaugă și un bonus anual de 12.000 de lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI