Câți bani a câștigat Simona Halep pentru victoria în turneul de la Dubai. Suma este uriașă

Câți bani a câștigat Simona Halep pentru victoria în turneul de la Dubai. Suma este uriașă
Câți bani ar câștiga Simona Halep pentru victoria în turneul de la Dubai. Suma este uriașă

Simona Halep joacă în acest moment împotriva Elenei Rybakina în finala de la Dubai, într-un meci început la ora 17:00, ora României.

Câți bani a câștigat Simona Halep pentru victoria în turneul de la Dubai

Simona Halep a învins-o pe Jennifer Brady cu scorul de 6-2, 6-0, astfel că sportiva noastră s-a calificat cu mult entuziasm în finala de la Dubai, acolo unde întâlnește astăzi pe Elena Rybakina din Kazahstan, locul 19 WTA. Calificarea în finala de la Dubai îi va aduce Simonei Halep beneficii uriașe. Calificarea în finala de la Dubai i-a aduce Simonei Halep beneficii uriașe, fiind recompensată cu un premiu de 372.200 de dolari şi cu 305 puncte WTA.

Suma este uriașă

Indiferent cine va câștiga finala de astăzi, de la Dubai, suma câștigată va fi de 696.860 de dolari şi 470 de puncte WTA. Bugetul total de premii al turneului WTA Dubai este de 2,6 milioane de dolari.

În vârstă de 20 de ani, Elena Rybakina s-a impus după un meci care a durat două ore și 12 minute, salvând câte o minge de set. A fost condusă în setul al doilea cu scorul de 3-0 şi 4-1, dar a revenit şi a câştigat. Rybakina are, în acest an, un titlu la Hobart, și încă două finale jucate la Sankt Petersburg şi Shenzhen. La Australian Open, a fost eliminată în turul cu numărul trei. Totuși, în afară de Australian Open, ea a ajuns în finală la toate turneele la care a participat până acum, acumulând 19 victorii şi pierzând de trei ori. Anul trecut, Rybakina a câștigat turneul de la București și a mai jucat o finală la Nanchang.

Câți bani ar câștiga Simona Halep pentru victoria în turneul de la Dubai. Suma este uriașă (FOTO: DIGISPORT 1)
Câți bani ar câștiga Simona Halep pentru victoria în turneul de la Dubai. Suma este uriașă (FOTO: DIGISPORT 1)

Reamintim faptul că Simona Halep a abandonat în fața Elenei Rybakina, la singura lor întâlnire de până acum. S-a întâmplat anul trecut, la Wuhan, ediția 2019. Atunci, Halep s-a accidentat la spate în game-ul al nouălea, la scorul de 4-4. Aceasta a cerut atunci time-out medical, în pauza de la 4-5. Simona Halep a început al zecelea game, dar nu a putut servi normal și s-a retras, la 30-30.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI