Câți bani a câștigat Simona Halep, după calificarea în finale în turneul de la Dubai. Suma e fabuloasă

Câți bani a câștigat Simona Halep, după calificarea în finale în turneul de la Dubai. Suma e fabuloasă
Câți bani a câștigat Simona Halep, după calificarea în finale în turneul de la Dubai. Suma e fabuloasă

Simona Halep a învins-o pe Jennifer Brady cu scorul de 6-2, 6-0, astfel că sportiva noastră s-a calificat cu mult entuziasm în finala de la Dubai, acolo unde o va întâlni sâmbătă pe Elena Rybakina din Kazahstan, locul 19 WTA. Calificarea în finala de la Dubai îi va aduce Simonei Halep beneficii uriașe.

Câți bani a câștigat Simona Halep, după calificarea în finale în turneul de la Dubai

Simona Halep o va întâlni sâmbătă, de la ora 17: 00, pe Elena Rybakina, care, la rându-i, a învins-o tot astăzi pe croata Petra Martici, locul 15 WTA şi cap de serie numărul 8, calificându-se în finala turneului de categorie Premier de la Dubai.

Calificarea în finala de la Dubai îi va aduce Simonei Halep beneficii uriașe, fiind recompensată cu un premiu de 372.200 de dolari şi cu 305 puncte WTA. Învingătoarea va primi 696.860 de dolari şi 470 de puncte WTA.

Elena Rybakina
Elena Rybakina

Cine este Elena Rybakina, adversara Simonei Halep din finala de la Dubai

În vârstă de 20 de ani, Elena Rybakina s-a impus după un meci care a durat două ore și 12 minute, salvând câte o minge de set. A fost condusă în setul al doilea cu scorul de 3-0 şi 4-1, dar a revenit şi a câştigat.

Rybakina are, în acest an, un titlu la Hobart, și încă două finale jucate la Sankt Petersburg şi Shenzhen. La Australian Open, a fost eliminată în turul cu numărul trei. Totuși, în afară de Australian Open, ea a ajuns în finală la toate turneele la care a participat până acum, acumulând 19 victorii şi pierzând de trei ori. Anul trecut, Rybakina a câștigat turneul de la București și a mai jucat o finală la Nanchang.

Reamintim faptul că Simona Halep a abandonat în fața Elenei Rybakina, la singura lor întâlnire de până acum. S-a întâmplat anul trecut, la Wuhan, ediția 2019. Atunci, Halep s-a accidentat la spate în game-ul al nouălea, la scorul de 4-4. Aceasta a cerut atunci time-out medical, în pauza de la 4-5. Simona Halep a început al zecelea game, dar nu a putut servi normal și s-a retras, la 30-30.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI