VIDEO Simona Halep – Elena Rybakina, finala LIVE Dubai 2020. Simona Halep, adversară de temut

VIDEO Simona Halep – Elena Rybakina, finala LIVE Dubai 2020. Simona Halep, adversară de temut
Ce a comentat presa internațională despre Simona Halep

După calificarea Simonei Halep în finala de la Dubai, au apărut o serie de comentarii în presa internațională. Simona Halep o va întâlni astăzi pe Elena Rybakina în finala de la Dubai, care se joacă începând cu ora 17:00.

UPDATE: Galeria României de la Dubai s-a mobilizat și au strigat zeci de secunde ”Simona! Simona!”. Pare că susținerea are efect asupra româncei pentru că începe să câștige din nou game după game în fața adversarei din Kazahstan.

UPDATE: Simona Halep revine! A câștigat cel de-al doilea set, la Dubai, în fața Elenei Rybakina.

UPDATE: Simona Halep se luptă din răsputeri pentru a câștiga setul secund. Românca a fost învinsă în primul set de Elena Rybakina. Este un meci încordat, în care cele două jucătoare dau tot ce au mai bun pentru a câștiga. Simona Halep l-a chemat de mai multe ori la marginea terenului pe antrenorul ei.

Publicată de Min Cos pe Sâmbătă, 22 februarie 2020

Simona Halep, fără milă la Dubai

Simona Halep a învins-o ieri pe americanca Jennifer Brady cu 6-2, 6-0. Comentariile presei internaționale nu au întârziat să apară la adresa tenismenei românce. Iată câteva dintre acestea, potrivit ziare.com.

WTA Tennis: ”Simona Halep a pus capăt cursei lui Jennifer Brady. Ocupantă locului 2 WTA a fost sublimă astăzi, câștigând mai bine de trei sferturi din punctele pe primul serviciu și oferindu-i adversarei doar două șanse de break, pe care le-a salvat fără emoții”.

Elena Rybakina
Elena Rybakina

Bola Marela a titrat ”Simona Halep a răpus-o pe Brady fără milă! Într-o întâlnire foarte liniștită pentru jucătoarea din România, nu a fost deloc surprinzător că Simona a condus de la început până la final. În setul secund, Simona a fost magistrală pe teren!”

SportFair a afirmat după joc: ”Simona Halep a lichidat-o pe Jennifer Brady în două seturi! Românca a câștigat fără nicio emoție, obținând o victorie clară în doar 63 de minute”.

Și publicația Le Figaro a comentat victoria româncei noastre: ”Simona Halep se califica lejer în finală de la Dubai, prima din acest an pentru ea. Eliminată în semifinalele de la Australian Open, Halep va încerca să obțină primul trofeu al anului și al 20-lea al carierei. Ea nu a mai câștigat un turneu de la Wimbledon 2019”.

Simona Halep și Rybakina

În finala de la Dubai, Simona Halep se pregătește să joace împotriva Elenei Rybakina, aflată pe locul 19 în clasamentul WTA.
Amintim că singura întâlnire precedentă dintre Simona și Rybakina a mai avut loc chiar anul trecut la Wuhan, atunci când sportiva româncă s-a retras în primul set. Elena Rybakina este una dintre cele mai în formă jucătoare din acest an, la activ având 19 victorii și 3 înfrângeri. De asemenea, ea a câștigat turneul de la Hobart și a mai ajuns în finală la Shenzhen și Sankt Petersburg.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI