CTP, avertisment pentru Simona Halep. Care este cel mai mare pericol al finalei cu Elena Rybakina

CTP, avertisment pentru Simona Halep. Care este cel mai mare pericol al finalei cu Elena Rybakina
CTP o avertizează pe Simona Halep, înainte de finala de la Dubai. De ce ar putea pierde românca

LIVE Simona Halep – Elena Rybakina, Dubai: Simona Halep și Elena Rybakina au început în forță meciul de la Dubai. cele două s-au întâlnit pentru a disputa primul loc în turneul care a fost plin de surprize în 2020. Adversara Simonei Halep este locul 19 WTA.

UPDATE: Simona Halep câștigă punct după punct. Simona ia primul break din setul secund.

UPDATE: În setul al doilea, este 2-1 pentru Simona halep. Aceasta și-a chemat antrenorul, Artemon Apostu Efremov, la marginea terenului. ”Când vine mingea pe centru, lovește spre forehand-ul ei și avansează. Nu ai ce pierde!”, i-ar fi spus antrenorul.

UPDATE: Meciul a început. Simona Halep și Elena Rybakina dispută fiecare servă la intensitate maximă. Jucătoarea din Kazahstan a luat deja primul game.

Vezi AICI meciul LIVE, online!

CTP o avertizează pe Simona Halep, înainte de finala de la Dubai

Simona Halep se va confrunta astăzi cu Rybakina în finala WTA, ce va avea loc la Dubai.  Meciul va începe astăzi la ora 17:00 și va putea fi urmărit pe Digi Sport 1. Jurnalistul Crisitian Popescu a făcut niște cercetări având în vedere concurenta lui Halep. După analiza făcută după jocul Elenei Rybakina în vârstă de 20 de ani(19WTA), acesta a declarat că este cel mai greu adversar al Simonei de la Dubai.

„Rybakina este o combinație foarte periculoasă. Este o Sabalenka cu cap! Este o jucătoare care are o maturitate surprinzătoare pentru vârsta sa. Are un joc cerebral. Lovește foarte tare, fără răcnetele de război ale Sabalenkăi. Mingea pleacă din racheta ei ca din praștie, în special de pe dreapta.”, menționează Cristian Popescu pentru gsp.ro

CTP o avertizează pe Simona Halep, înainte de finala de la Dubai. De ce ar putea pierde românca
CTP o avertizează pe Simona Halep, înainte de finala de la Dubai. De ce ar putea pierde românca

Cum se va desfășura finala de la Dubai?

După ce Simona s-a calificat cu bucurie în finala de la Dubai, va trebui să o înfrângă pe Elena Rybakina cu 19 WTA. Elena a învins-o pe Petra Martic într-un meci de două ore și 12 minute, salvând câte o minge pe set. În timpul meciului ea a fost condusă în setul doi cu 3-0 și 4-1, dar jucătoarea nu și-a pierdut speranța și a reușit să câștige. Rybakina are un titlu la Horbart și încă două finale, acestea jucate la Sankt Petersburg și Shenzhen. La Australian Open a fost eliminată în turul al treilea.

Cei ce se califică la Dubai obțin un premiu în valoare de 372.200 de dolari, plus 305 puncte pentru WTA. Învingătoarea este recompensată cu un premiu de 696.860 de dolari și 470 de puncte WTA. Amintim că la prima întâlnire dintre Halep și Rybakina, campioana noastră a abandonat meciul accidentându-se la spate. Evenimentul s-a produs în cadrul turneului de la Wuhan, ediția 2019.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI