Câți bani a luat Theo Rose la Masked Singer. Suma e fabuloasă, nici Andreea Marin nu a câștigat atât

Câți bani a luat Theo Rose la Masked Singer. Suma e fabuloasă, nici Andreea Marin nu a câștigat atât
Câți bani a luat Theo Rose la Masked Singer

Câți bani a luat Theo Rose de la Masked Singer. Suma este cu adevărat fabuloasă și se pare că nici măcar Andreea Marin, cea care s-a costumat în Muma Pădurii în finala Masked Singer, nu ar fi primit atâția bani. De asemenea, pentru acest show și frații Moga au avut o implicare mare în desfășurarea evenimentelor.

Frații Moga, rol important la Masked Singer

Frații Moga, Iulian și Marius, au avut un rol important în emisiunea Masked Singer. Iulian a regizat show-ul și probabil că mai știa ce vedete se ascund sub măști, iar Marius Moga a lucrat alături de echipa sa de la studio a lucrat îndeaproape cu fiecare vedetă pentru a înregistra și a prelucra vocile, pentru ca telespectatorii să nu se prindă de cine este în spatele costumelor și măștilor.

Vedetele făceau probe de costume, iar asta se întâmpla în camerele de hotel. În plus, unele vedete au povestit, potrivit click.ro, cât de greu a fost să învețe coregrafiile și să țină totul secret.

Vedetele făceau repetiții înainte de emisiune, purtând viziere și fiind îmbrăcate în așa fel încât să nu fie văzute de echipa de dansatori sau de cei care se aflau în studioul de filmare de la Ștefănești.

Multe costume erau și greu de purtat, precum cel al lui Theo Rose, Nadine, căreia i s-a făcut și rău de mai multe ori, al Vioricăi de la Clejani, al lui Mihai Trăistariu, al Cleopatrei Stratan, Corina Caragea și Andreea Marin.

Câți bani a luat Theo Rose la Masked Singer

Cu toate că contractele erau confidențiale și exclusive, s-a aflat cu cât au fost plătite vedetele. Fiecare vedetă și-a negociat suma pe care urma să o primească, iar banii strânși la final variau în funcție de câte săptămâni rezistau în emisiune: de la 1000, la 2500 de euro per ediție.

Unii au ajuns la suma de 10.000 de euro, dar cei mai mulți bani i-au făcut Nadine (Fluturele), Theo Rose (Albina) și Andreea Marin (Muma Pădurii).

Dintre toate acestea, Theo Rose, care a avut și cea mai îndelungată colaborare cu Pro TV-ul, fiind și prezentatoarea emisiunii „SuperStar România”, ar fi câștigat peste 70.000 de euro, potrivit sursei citate.

Mihai Trăistariu (Steaua) a luat în jur de 15.000 de euro, Cleopatra Stratan 8.000 de euro, iar Nadine a câștigat suma de 50.000 de euro. Finala „Masked Singer România”, sezonul 2, a avut loc în luna decembrie, la Pro TV, iar trofeul a fost câștigat de Andreea Marin, purtătoarea măștii Muma Pădurii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI