Adevăratul motiv pentru care Marius Moga își ferește fata în public. Cu cine seamănă micuța

Marius Moga este un soț și tată împlinit. Are o soție frumoasă, pe care o iubește din tot sufletul, și o fetiță cu care are o conexiune specială. Artistul este extrem de grijuliu cu aparițiile în public ale familiei lui. În calitate de părinte, știe că trebuie să-și protejeze cât mai mult fetița de șase ani de ochii curioși ai lumii.

Marius Moga, relație specială cu fiica lui

Bianca Lăpuște și Mariua Moga sunt fericiții părinți ai unei fetițe superbe, Maria Elisabeta, în vârstă de șase anișori. Deși crește într-o lume în care este înconjurată de foarte mulți artiști, dată fiind meseria tatălui ei, Moga spune că nu este încă momentul ca fiica lui să fie expusă în public. O lasă pe ea să decidă, când va crește mai mare. Până atunci, este „fata lui tată”.

„Nu ne dorim încă să o expunem, ne dorim să fie decizia ei când va fi suficient de mare. Maria seamănă cu amândoi la temperament, fizic aș înclina să spun că mai mult cu Bianca.”, a declarat Marius Moga pentru Viva!.

Artistul mărturisește că atât el, cât și Bianca au o relație specială cu fetița lor. Se joacă împreună, descoperă noi activități, pentru ca Maria Elisabeta să crească frumos și sănătos. Mai mult, artistul spune că o lasă pe micuță să-și găsească propria personalitate, nu să-i impună un anumit tipar.

„Avem o conexiune cu adevărat specială eu cu Maria, este fata tatei, ne place să ne jucăm, atât eu cât și Bianca, să pătrundem în lumea ei. Ne place să găsim mereu activități noi și să descoperim ce îi place să facă, vrem să o ajutăm să își găsească personalitatea ei, să nu îi impunem cum să fie.”, a spus compozitorul pentru aceeși sursă citată.

Ne place să privim prin ochii ei lumea

În fiecare zi, Marius Moga descoperă lucruri fascinante la fetița lui, Maria. Îl uimește curiozitatea micuței, pe care și-o exprimă într-un mod demn de Oscar, potrivit spuselor cântărețului.

„Ne uimește curiozitatea ei, ne place să privim de multe ori prin ochii ei lumea, și e extrem de colorată. Îi place să descopere multe lucruri, să ni le expună, iar modul în care o face e demn de Oscar, aș spune eu. Cântă la pian, ia lecții de echitație, îi place tot ce ține de muzică, teatru, are o grămadă de lucruri care îi plac, și asta nu poate decât să mă entuziasmeze.”, a dezvăluit Marius Moga despre fiica lui, Maria Elisabeta.

 

Urmăriți Playtech.ro și pe