Cât cere pe o noapte de cazare Mihai Trăistariu. Cum arată apartamentul din Mamaia VIDEO

De când nu mai merge cu cântările, multe dintre concertele artiștilor fiind anulate din cauza pandemiei, Mihai Trăistariu a găsit alte soluții de a face bani, precum închirierea de apartamente și… vânzarea unor imagini deochiate. De curând, artistul a făcut o postare pe Instagram, acolo unde își promovează intens apartamentul de la malul mării. Cât cere pe o singură noapte de cazare și cum arată încăperea? Îți cade fața!

Cât cere pe o noapte de cazare Mihai Trăistariu

Anul nou vine cu și mai multe idei de afaceri pentru Mihai Trăistariu, care a început să își promoveze intens apartamentul din Mamaia, pregătit pentru turiștii care își doresc o escapadă la mare.

Nu cu mult timp în urmă, cântărețul a povestit că a resimțit perioada marcată de pandemie ca și cum ar fi fost călcat de un buldozer, având, printre altele, o rată de 20.000 de lei pe lună.

Văzându-se la ananghie și neștiind cum să mai facă față situației, Mihai Trăistariu a apelat la diverse activități pentru a face bani.

„Știi cum a trecut pandemia peste mine? M-a călcat ca un buldozer pentru că eram într-o perioadă în care făceam bani, alergam în continuu. M-a prins destul de dur pandemia, pentru că aveam o rată la bancă de 20.000 de lei pe lună“, a povestit acesta, potrivit cancan.ro.

Citește și: Factura uriașă pe care a primit-o Mihai Trăistariu la gaze: „Îi dau în judecată“

Cum arată apartamentul din Mamaia. VIDEO

De curând, artistul a găsit o nouă modalitate de scoate profit, închiriind apartamente turiștilor.

„Mi-am cumpărat o clădire anul trecut pentru școala mea de muzică. Și m-am trezit cu ipoteci. Noroc că acum făcusem schimb cu un teren și mai am încă 7 apartamente. Asta e un noroc, că nu se întâmplă oricui și oricând. Aveam un teren și l-am schimbat pe 7 apartamente și le dau turiștilor anul acesta. Și din asta trăiesc acum“, a adăugat el.

După cum aminteam și mai sus, cântărețul își promovează intens afacerea pe rețelele sociale, dezvăluind acolo tarifele pe care le are pentru sezonul estival. Situația se prezintă astfel:

  • Luna APRILIE = 150 RON/NOAPTE;
  • Luna MAI = 150 RON/NOAPTE;
  • Intervalul 1 – 9 IUNIE = 150 RON/NOAPTE;
  • Intervalul 10 – 30 IUNIE = 200 RON/NOAPTE;
  • Luna IULIE = 350 RON/NOAPTE
  • Luna AUGUST = 350 RON/NOAPTE
  • Intervalul 1 – 18 SEPTEMBRIE = 200 RON/NOAPTE;
  • Intervalul 19 – 30 SEPTEMBRIE = 150 RON/NOAPTE.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mihai Traistariu (@mihaitraistariu)