Câți bani a dat Bianca Drăgușanu pe ultima vacanță de la Paris. Suma este halucinantă

Câți bani a dat Bianca Drăgușanu pe ultima vacanță de la Paris. Suma este halucinantă
Cati bani a dat Bianca Dragusanu pe ultima vacanta de la Paris. Suma este halucinanta

Bianca Drăgușanu a spart o sumă cu multe zerouri în cea mai recentă vacanță de lux în care a fost. Blondina nu s-a uitat deloc la bani cât timp a stat la Paris. Vedeta nu a fost singură, ci însoțită de cele mai importane persoane din viața ei.

Bianca Drăgușanu, vacanță de mii de euro la Paris

Frumoasa blondină nu se zgârcește de la nimic atunci când vine vorba de Sofia, fetița pe care o are cu Victor Slav. Pentru ziua de naștere a micuței, Bianca Drăgușanu a ales să o sărbătorească într-un mare stil.

Vedeta TV și-a dus fiica la Paris, la Disneyland, unde fetița s-a distrat alături de cele mai cunoscute personaje de desene animate. Escapada de câteva zile a costat-o pe divă foarte mulți bani! Este o sumă fabuloasă pentru românii de rând, nu și pentru diva showbiz-ului românesc, care întoarce banii „cu lopata”.

Diva nu s-a uitat deloc la bani

Pentru fericirea Sofiei, Bianca Drăgușanu a plătit nu mai puțin de 10.000 de euro! De acești bani, fetița ei și-a văzut idolii de la televizor, alături de care s-a fotografiat, a dormit la un hotel de lux din Paris și a mâncat doar finețuri.

Cele două au zburat cu avionul până la Paris, apoi s-au cazat la un hotel de cinci stele, unde diva a lăsat câteva mii de euro. Bianca și Sofia au fost însoțite de Oana, sora blondinei, și fiul acesteia. În total, vacanța extravagantă a costat-o aproape 10.000 de euro pe celebra vedetă, potrivit Cancan.

Micuța Sofia a împlinit 5 anișori pe 26 septembrie, ocazie cu care mama ei i-a pregătit o super escapadă la Disneyland. Cât au stat în Franța, fetița i-a cerut Biancăi să o ducă zilnic în parcul de distracții celebru. Diva a plătit sute de euro doar intrarea.

Vedeta TV, urare specială de ziua de naștere a micuței Sofia

Pe rețelele de socializare, Bianca Drăgușanu a postat o fotografie în care apare alături de Sofia, cel mai frumos dar primit de la Dumnezeu. În dreptul imaginii, blondina a scris un mesaj absolut emoționant dedicat fetiței sale.

„La multi ani sufletul meu frumos! You are my super power, my angel, my love, my heart, my treasure, my everything! (traducere: Tu ești puterea mea, îngerașul meu, iubirea mea, inima mea, comoara mea, ești totul pentru mine!)”, a scris Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare, în dreptul fotografiei cu Sofia.

În total, frumoasa mămică a scos din buzunar aproape 10.000 de euro, sumă plătită pe cazare, bilete de avion, mâncare, dar mai ales pentru distracția la Disneyland Paris.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI