Bianca Drăgușanu a rămas fără cuvinte în fața Sofiei. Ce i-a spus micuța

Bianca Drăgușanu a rămas fără cuvinte în fața Sofiei. Ce i-a spus micuța
Sofia a surprins-o pe Bianca Drăgușanu. Ce i-a dezvăluit

Bianca Drăgușanu și fiica ei, Sofia, sunt extrem de apropiate. Micuța îi dezvăluie mamei sale toate întâmplările de la grădiniță, așa că vedeta a fost surprinsă când a aflat ce se petrece cu fata ei, așa că a ținut să îi ofere câteva sfaturi.

Bianca Drăgușanu, uimită de fiica ei. Ce i-a spus Sofia

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au format un cuplu timp de mai mulți ani, dar relația lor nu a rezistat. Totuși, cei doi au încercat să păstreze o relație de prietenie cât mai bună pentru ca fiica lor să nu aibă de suferit în urma despărțirii.

Vedeta are o relație superbă cu fiica ei, cele două fiind foarte bune prietene, chiar dacă Sofia se află la o vârstă fragedă. Micuța i s-a destăinuit mamei sale, explicând că are deja iubit la grădiniță, așa că Bianca Drăgușanu a rămas uimită. Aceasta s-a decis să îi ofere câteva sfaturi de aur.

„Are iubit. Mi-a zis că ea s-a îndrăgostit. Îl cheamă Luca. I-am zis să-și dea reconfigurare și să se ducă să-i spună el s-a îndrăgostit de ea. Nu ea de el.

I-am spus eu exact ce înseamnă îndrăgosteala și-a dat seama că, de fapt, băiatul s-a îndrăgostit de ea.”, a povestit vedeta pentru EVZ.

Bianca Drăgușanu: ‘Trebuie să-i explic că viața nu este atât de colorată’

Sofia își admiră mama, pe Bianca Drăgușanu, așa că își dorește să îi calce pe urme.

Totuși, vedeta este extrem de responsabilă și deja a început să îi explice fiicei sale că viața nu este așa de ușoară precum crede, așa că trebuie să fie asumată și să muncească din greu pentru ca tot ce își dorește să se îndeplinească.

„Ea vrea să se facă regină. De ceva vreme doar asta îmi spune, că ea vrea să fie regină, că nu vrea să facă nimic, să fie ca mine. I-am zis cum i se pare ei că eu nu fac nimic.

I-am explicat că mă duc la rochii, o iau și o duc la gradiniță, la dansuri, la engleză, la o grămadă de lucruri pentru care plătesc o grămadă de bani, iar banii nu vin așa din cer. Ea credea că eu sunt regină și vin așa banii la mine.

Așa că acum suntem la chestia asta că trebuie să-i explic că viața nu este atât de colorată. Chit că are 5 ani, trebuie să știe că trebuie să fie responsabilă și asumată.”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI