Câți bani a cheltuit Smiley pentru Josephine. Schimbări majore alături de Gina Pistol (exclusiv)

Câți bani a cheltuit Smiley pentru Josephine. Schimbări majore alături de Gina Pistol (exclusiv)
Ce face Smiley pentru micuta Josephine

Schimbări majore pentru Smiley și Gina Pistol. De când a apărut micuța Josephine în viețile lor, cele două vedete au făcut tot posibilul pentru a-i construi fiicei lor o atmosferă perfectă în casă. Ce sumă colosală de bani au cheltuit artistul și blondina pentru fetița lor, până acum.

Câți bani a cheltuit Smiley pentru Josephine

De două săptămâni, Smiley și Gina Pistol trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor, de când a apărut pe lume fiica lor. Micuța Josephine este răsfățata casei, aducând numai bucurii și liniște în sufletul celebrilor ei părinți. Pregătirile pentru camera fetiței au fost făcute din timp, iar artiștii au scos din buzunare o sumă zdravănă de bani pentru ca totul să fie perfect pentru mica lor prințesă.

Cu toții știm că până să se îndrăgostească nebunește de Gina Pistol, Smiley era un burlac convins, chiar dacă a mai fost implicat în relații serioase și în trecut, cea mai cunoscută fiind relația cu actrița Laura Cosoi, care a durat câțiva ani buni. Cu toate acestea, de când iubita lui a rămas însărcinată, casa lui Smiley a suferit transformări serioase, pentru a face loc bebelușei sale. Așadar, Smiley a cheltuit destul de mult pentru a transforma locul său de burlac într-un cămin perfect pentru o familie.

Potrivit celor de la Impact, artistul și-a izolat fonic biroul, a modificat scara interioară a casei și a renovat camera de serviciu care a devenit, acum, camera micuței Josephine Ana. De asemenea, toată mobila din casă a fost schimbată, din motive igienice, pentru ca fiica celor două vedete să fie cât mai ferită. Smiley și Gina Pistol ar fi scos din buzunar, pentru schimbările din casă, circa 40 de mii de euro.

Smiley și Gina au postat prima fotografie cu fiica lor Josephine

Prezentatoarea de la Chefi la Cuțite și Smiley au postat prima imagine cu micuța lor prințesă, spre bucuria fanilor, care abia așteptau să o vadă. Deși în fotografie se poate vedea doar un picioruș de fetiță, din dorința părinților săi de a o proteja pe bebelușa lor, Gina Pistol a scris un mesaj emoționant dedicat fiicei sale.

…si ma topesc de dragul ei.Am crezut ca stiu ce-i iubirea. Insa abia acum o inteleg.”, a completat Gina Pistol în dreptul fotografiei cu piciorușul micuței Josephine, pe care a postat-o pe pagina sa de Instagram.

Vedeta de la Antena 1 a primit foarte multe urări și mesaje de felicitări de la unele dintre cele mai cunoscute mămici din showbiz:

Olimpia Melinte: Și încă ce te mai așteaptă! ❤️❤️❤️❤️

Diana Dumitrescu: Awwww❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍 #purelove

Geanina Ilieș: #iubire❤️

Paula Chirilă: Exact asa am simtit si eu!♥️♥️♥️

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI