Smiley și Gina Pistol au postat o imagine cu fiica lor: ”Mă topesc de dragul ei”. Fanii au dat like instant

Smiley și Gina Pistol au postat o imagine cu fiica lor: ”Mă topesc de dragul ei”. Fanii au dat like instant
Smiley și Gina Pistol au postat o imagine cu fiica lor

Gina Pistol a făcut publică prima imagine cu fiica ei și a lui Smiley: „Mă topesc de dragul ei”. Care a fost reacția prietenilor săi virtuali de pe Instagram, atunci când au văzut-o pe micuța Josephine. Mesajul care a acompaniat fotografia te va emoționa până la lacrimi.

Smiley și Gina Pistol au postat o imagine cu fiica lor

9 martie 2021 va rămâne, cu siguranță, cea mai importantă dată din calendar pentru Smiley și Gina Pistol, deoarece aceasta este ziua în care au devenit părinți pentru prima dată. Micuța Josephine nu are nici două săptămâni de când a venit pe lume și este, deja, răsfățata familiei și a fanilor celor două vedete.

Prezentatoarea de la Chefi la Cuțite și artistul sunt foarte recunoscători comunităților de fani din mediu online, cărora le-au mulțumit pentru tot sprijinul, dragostea și aprecierea pe care admiratorii le-au arătat pe parcursul celor nouă luni în care Gina Pistol a fost însărcinată. Prietenii virtuali ai blondinei au fost în extaz luni seară, pe 22 martie, atunci când iubita lui Smiley a postat prima fotografie cu bebelușa lor.

Deși se vede numai un picioruș de fetiță, urmăritorii vedetei au înroșit butonul de LIKE, trimițând sute de comentarii pozitive. Suflet sensibil, așa cum o știm, Gina Pistol a scris un mesaj emoționant pentru fiica ei:

„…si ma topesc de dragul ei.Am crezut ca stiu ce-i iubirea. Insa abia acum o inteleg.”, a completat Gina Pistol în dreptul fotografiei cu piciorușul micuței Josephine, pe care a postat-o pe pagina sa de Instagram.

Cine sunt mamele celebre din România care i-au transmis urări Ginei Pistol

Printre sutele de mesaje frumoase pe care le-a primit Gina Pistol s-au numărat câteva de la unele dintre cele mai celebre mămici din România. Geanina Ilieș, Paula Chirilă, Diana Dumitrescu și Olimpia Melinte sunt doar câteva dintre vedetele care au felicitat-o pe proaspăta mămică pentru călătoria magică pe care o așteaptă de acum încolo, urându-i să se bucure de fiecare clipă alături de noua sa familie.

Olimpia Melinte: Și încă ce te mai așteaptă! ❤️❤️❤️❤️

Diana Dumitrescu: Awwww❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍 #purelove

Geanina Ilieș: #iubire❤️

Paula Chirilă: Exact asa am simtit si eu!♥️♥️♥️

Gina Pistol le-a povestit fanilor săi din mediul online experiența prin care a trecut atunci când a născut prin cezariană:

„Fizic după operație mi-am revenit din a treia zi, pentru că primele trei zile nu au fost cele mai drăguțe din viața mea, vă zic sincer. M-au ajutat un chilot cu un corset și acum am un corset pe care îl strâng de la o zi la alta, din ce în ce mai strâns și fac minuni astea două (…) Vă spun sincer, eu abia acum înțeleg de ce îmi spuneați toate să mă odihnesc bine cât mai pot, abia acum înțeleg, mare dreptate ați avut”, a declarat frumoasa mămică pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI