15 ian. 2020 | 17:20

Câți bani a ajuns să aibă Denisa de la Bambi. A cumpărat două case în Dubai

Știri generale
Câți bani a ajuns să aibă Denisa de la Bambi. A cumpărat două case în Dubai

Denisa Tănase a achiziționat de curând două case, în Dubai. Chiar vedeta a fost cea care a dezvăluit toate acestea, într-o emisiune TV, unde a fost invitată. Cântăreața din trupa Bambi a reușit să marcheze o astfel de reușită, chiar de la început de an. Foarte fericită și afișând un zâmbet larg, aceasta fost prezentă în platoul show-ului, unde a oferit și detaliile.

Câți bani a ajuns să aibă Denisa de la Bambi

Denisa, componentă a trupei Bambi, e cât se poate de fericită, iar lucrurile par să îi meargă foarte bine și din punct de vedere financiar. Vedeta a dezvăluit miercuri, în emisiunea moderată de Teo Trandafir, de pe Kanal D, că ea și iubitul ei au achiziționat două case, în Dubai.

De asemenea, aceasta a fost plecată departe de țară și pe parcursul sărbătorilor de iarnă. Se pare că destinația pentru vacanță a fost una aleasă special, astfel încât vedeta să poată îmbina și afacerile. Este cunoscut că Denisa deține o parfumerie în centrul Brașovului. Afacerea e una profitabilă, pentru că i-a permis să economisească banii câștigați și să îi investească în imobiliare. La fel, sumele câștigate nu ar fi unele deloc mici, dar vedeta nu a dezvăluit și despre ce cifră ar fi vorba.

Câți bani a ajuns să aibă Denisa de la Bambi. A cumpărat două case în Dubai

Denisa a dezvăluit că și-a achiziționat locuințele din Dubai, în cadrul emisiunii lui Teo Trandafir

Denisa Tănase și iubitul său, Mircea Brânzei, au făcut achiziția ce în mod cert a fost una costisitoare, mai ales că ne referim la locuințe în Emiratele Arabe. De sărbători, vedeta a petrecut momente memorabile alături de partener în Dubai, după care s-au întors în Poiana Brașov.

Vedeta a cumpărat două case în Dubai

„Nu am început cu bani mulţi, însă investiţia mea cred că trebuie calculată încă de acum 20 de ani. Faptul că sunt o persoană cunoscută m-a ajutat să dezvolt şi să construiesc un brand. Apoi sigur că au fost şi câteva idei isteţe, inspirate, produse bune care au făcut ca oamenii să şi le dorească din ce în ce mai mult şi să revină, multă muncă, puţine ore de somn şi suport din partea furnizorilor şi producătorilor. Am vândut peste 50.000 de sticluţe de parfum, care mi se aduc din Dubai. Am 43 de angajaţi în Bucureşti, în ţară am franciză, dar şi ei sunt angajaţii noştri”, povestea Denisa de la Bambi, despre afacerea ei cu parfumuri, potrivit click.ro.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro