Câte mii de euro a dat Iulia Albu pe un colier. Îți cumperi garsonieră de toți banii

Câte mii de euro a dat Iulia Albu pe un colier. Îți cumperi garsonieră de toți banii
Câte mii de euro a dat Iulia Albu pe un colier

Câte mii de euro a dat Iulia Albu pe un colier. Îți cumperi garsonieră de banii ăștia. Iulia Albu este unul dintre cei mai cunoscuți critici de modă din România. Mereu o apariție extravagantă, Iulia Albu nu ține cont de bani atunci când trebuie să se simtă și să arate impecabil la un eveniment monden, considerând că „Eu însămi sunt o prețioasă”.

Câte mii de euro a dat Iulia Albu pe un colier

Iulia Albu a fost recent la un eveniment monden. Ea și-a făcut apariție într-o ținută care, ca de fiecare dată, nu a trecut neobservată. De remarcat a fost mai ales bijuteria pe care a purtat-o, și anume, un colier care a costat nici mai mult nici mai puțin de 38.000 de euro.

Iulia Albu nu se uită la bani când vine vorba de accesorii de lux. Ea s-a lansat și în afaceri cu bijuterii în urmă cu ceva timp și se bucură de mare succes.

„Este o bijuterie care costă 38.000 de euro. Nu mă tem, eu însămi sunt o prețioasă. Sunt vreo 10 bodyguarzi aici, stați liniștiți. Doar că sunt deghizați, ca să nu îi recunoașteți. O să plec 2-3 zile în vacanță, după care revin, pentru că am prea multe proiecte care vor începe acum și pentru unele deja filmez și e foarte puțin timp, dar încercăm să împărțim”, a povestit Iulia Albu, conform Spynews.ro. 

Iulia Albu, dezvăluiri despre iubitul ei

Iulia Albu a mai spus că face tot posibilul ca să își împartă timpul între familie și muncă. Vedeta a vorbit recent și despre partenerul ei de viață, Mike.

„Am alături un om care are foarte mare încredere în mine, care-mi poate spune și când greșesc și când fac lucrurile bine, și pe care-l ascult. Ceea ce e un lucru important. El lucrează cu mine în anumite proiecte, dar nu în televiziune. Dar ne sfătuim”, ne-a declarat Iulia Albu.

Iulia Albu are o fiică din căsnicia cu designerul Mihai Albu, pe nume Mikaela, în vârstă de 13 ani.

„Îmi seamănă din toate punctele de vedere: fizic, comportamental, manierisme. E cea mai bună variantă pe care aș fi putut să mi-o doresc. Avem o zi pe săptămână în care ea mă îmbracă pe mine, adică vinerea, și o alta când eu aleg în ce să o îmbrac pe ea. Așa că până acum, vinerea am avut grijă să nu-mi pun filmări. Mă poate surprinde oricând, cu orice”, a declarat Iulia Albu.