20 feb. 2024 | 19:51

Cătălin Zmărăndescu s-a împăcat cu fiul său? Avertismentul lui Mihai Zmărăndescu înainte de Survivor All Stars: „Să te ferești de el”

Monden
Cătălin Zmărăndescu s-a împăcat cu fiul său? Avertismentul lui Mihai Zmărăndescu înainte de Survivor All Stars:
Ce relație au Cătălin Zmărăndescu și Mihai Zmărăndescu. Dezvăluirile fostului luptător profesionist la Survivor All Stars.

S-a împăcat Cătălin Zmărăndescu cu fiul său? Fostul luptător profesionist de arte marțiale mixte a dezvăluit că tânărul i-a oferit un sfat care acum se dovedește a fi util. Ce i-a spus Mihai Zmărăndescu tatălui său, înainte ca acesta să ajungă la filmările din Republica Dominicană.

Ce relație are Cătălin Zmărăndescu cu fiul său, Mihai

Cătălin Zmărăndescu, unul dintre cei mai apreciați sportivi din România, se află în centrul atenției datorită participării sale la reality-show-ul Survivor All Stars 2024. Nu o dată a fost subiectul controverselor telespectatorilor, nu pe fondul activității din emisiune, ci pe fondul relației cu familia.

Fostul luptător profesionist de arte marțiale mixte are o relație sensibilă cu fiul său din prima căsătorie, Mihai Zmărăndescu. Despre cei doi se știa în spațiul public că nu și-au mai vorbit de câțiva ani de zile. Mai mult decât atât, sportivul susținea că nu își va ierta niciodată fiul pentru faptele lui.

Te-ar putea interesa și: Cătălin Zmărăndescu, gest rușinos făcut față de fiul lui. Ce s-a întâmplat când Mihai a devenit tată: „Asta e”

Ce i-a spus Mihai Zmărăndescu tatălui său, înainte de a pleca la filmări în Republica Dominicană

Ediția de marți, 20 februarie 2024, de la Survivor All Stars a pus relația lui Cătălin Zmărăndescu cu fiul său într-o nouă lumină. Asta pentru că fostul luptător profesionist de arte marțiale mixte a vorbit despre un sfat pe care l-ar fi primit, înainte de a ajunge în Republica Dominicană, de la băiat.

Înainte să intre în competiție tatăl său, Mihai Zmărăndescu a avut o singură reacție. Tânărul l-a sfătuit pe Cătălin Zmărăndescu să stea departe de Jorge. Sportivul a mărturisit că a luat sfatul fiului său ca atare, așteptând să vadă cum vor decurge lucrurile în emisiunea filmată de Pro TV.

Te-ar putea interesa și: Reacția dureroasă a lui Cătălin Zmărăndescu, după ce fiul său, Mihai Zmărăndescu, a fost eliminat de la „Survivor”: „Habar nu am avut!”. EXCLUSIV

„După plecarea lui, s-au spart bubele și au ieșit la iveală foarte multe lucruri”

Cătălin Zmărăndescu îi dă acum dreptate fiului său, fiindcă, potrivit declarațiilor făcute în ediția de marți, 20 februarie 2024, de la Survivor All Stars, după plecarea lui Jorge din echipa Faimoșilor au început să iasă la iveală multe „bube” și lucruri ascunse.

„Înainte să intru în competiție, fiul meu, Mihai, mi-a spus: Un singur lucru am să-ți spun, tată, ferește-te de Jorge. Okay, văd despre ce va fi vorba acolo. Cert este că eu nu m-am băgat niciodată în strategii (…). Am zis: Ce va fi, va fi. Dar iată că, după plecarea lui, s-au spart bubele și au ieșit la iveală foarte multe lucruri”, a declarat Cătălin Zmărăndescu.

Potrivit concurentului din echipa Faimoșilor, mulți dintre colegi l-au vrut plecat pe Jorge. Vedetele au început chiar să facă glume pe această temă, mai mult sau mai puțin subtile: „Glumele pe care le făceam noi cu TIR-ul, despre asta era vorba, adică să plece TIR-ul de la noi din curte”.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Irinel Columbeanu, de la azil la distracție în club. Cum a fost posibil
EVZ.ro
Părinții victimelor lui Vlad Pascu, revoltați după întrebările pe care le-au primit la proces din partea Ancuței Popoviciu. Ce s-a întâmplat în sala de judecată: ”Nu mai am cuvinte”
Spynews
Rusia retrage trupele. S-a ajuns la un acord. Kremlinul a confirmat
Capital.ro
Un nou val de aer rece cuprinde România. Meteorolog: "Scad temperaturile!"
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
REGULA pentru toți românii care cumpără medicamente. Este OBLIGATORIU
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Rugăciune făcătoare de minuni către Maica Domnului, care se rostește de Izvorul Tămăduirii. Aduce vindecare persoanelor bolnave
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro