Ce a pățit Andrei Dascălu în copilărie. Finalistul de la Survivor România, poveste ca în filme

Ce a pățit Andrei Dascălu în copilărie. Finalistul de la Survivor România, poveste  ca în filme
Andrei Dascălu, dezvăluiri inedite. Cum a fost copilăria lui

Andrei Dascălu a cucerit telespectatorii la Survivor România, dar puțini știu cum a fost copilăria lui! Acesta s-a decis să le spună adevărul fanilor despre toate momentele ce l-au făcut să aleagă domeniul ce i-a adus foarte mult succes.

Cum a fost copilăria lui Andrei Dascălu. Dezvăluiri inedite

Andrei Dascălu nu a petrecut mult timp în România, trăind o mare parte din viața sa în Turcia, Anglia și Spania. Totuși, în ultima destinație aleasă de familia lui, soarta cunoscutului star de la Survivor România s-a schimbat complet.

Finalistul de la Kanal D a fost dus în Turcia pe când avea doi ani. Părinții lui au fost nevoiți să se întoarcă în România după 3 ani și jumătate, mai ales pentru că mama lui trebuie să o aducă pe lume pe sora sa. Aceștia s-au decis să părăsească din nou țara, însă au plecat în Spania.

Cum a început Andrei Dascălu să practice boxul: ‘Chiar mi-a plăcut’

Andrei Dascălu a fost îndrăgostit de fotbal pentru o bună perioadă de vreme, dar, în momentul în care s-a dus pentru a se antrena cu un prieten la box, lucrurile s-au schimbat. Acesta a îndrăgit din prima acest sport, spre bucuria tatălui său ce își dorea să îi moștenească plăcerile.

„Am fost la o echipă de fotbal, îmi plăcea foarte mult. Jucam în extrema stângă și atacant. Tatăl meu era cu boxul. El a încercat să facă box, dar nu a avut posibilitatea să meargă mai departe.

Și-a dorit că, dacă va avea un băiat, să-l faca boxer. El a văzut că-mi place fotbalul și nu m-a obligat. Când mai erau meciuri la TV mă chema să mă uit.

Când s-a terminat sezonul la fotbal am luat o vacanță de o luna și eu fiind învățat cu sportul, voiam să fac ceva. Eram în parc și m-am întâlnit cu un prieten care făcea box și am mers cu el la antrenament.

Sala de box era lângă casa mea, dar eu nu știam. Am ajuns la sala de box și m-a pus antrenorul în grupa de copii, aveam 11 ani, eram toți juniori. I-am spus că doar vreau să mă uit, dar a zis că nu trebuie să plătesc nimic.

Eu aveam adidașii de fotbal și eram îmbrăcat ca pentru fotbal și m-am băgat la box. Chiar mi-a plăcut. Dupa antrenament a venit antrenorul și mi-a dat foaia de înscriere.”, a mărturisit Andrei Dascălu pentru WOWbiz.ro.

Andrei Dascălu a trecut prin clipe grele: ‘Mi-a spus că sunt prea slab’

Acesta și-a dat seama rapid care este drumul său în viață, așa că a renunțat la fotbal și nu s-a mai uitat înapoi. Fostul concurent de la Survivor a reușit să aibă rezultate bune într-un timp scurt și să devină un adevărat exemplu pentru colegii săi, fiind mutat într-o grupă avansată la o vârstă fragedă.

„Eu fiind în vacanță am vrut să-l fac și pe tatăl meu fericit și chiar s-a bucurat.

Am fost toată vacanța la box și când am reluat sezonul la fotbal i-am spus antrenorului că nu mai vin pentru că m-am apucat de box. Mi-a spus că sunt prea slab și că nu sunt făcut pentru asta. (…)

Antrenorul de box a văzut că eu voiam să avansez și m-a dat drept exemplu pentru ăia vechi. M-a pus după ăn grupă cu ăia mari, deși eu eram junior. Am avansat și încă avansez.”, a mai spus acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI